A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368956 Most leugattak, talán riportoltak is highway-en a városban szó szerint hemzsegtek a tankjaink, 2 ellenfélt "rape"-eltek éppen
, de valami gyalázatos módon, mindenki rejtőzködött, senki nem akart bevállalni egy lövést sem és vártak, hátha ellövi magát valamelyik. Hihetetlen idióták. 4 vagy 5 ellenséges tank jött foglalni, mondtam magamban a k.rva szátokat fogok én ott megdögleni, pittyegtem, jeleztem, hogy védd a bázist, de semmi.
Végül elindultam, addig 120 hp veszteségem volt (a tank stb-1) csak, ergó a 15e kredit javítási költség nagy része abból jött, hogy megpróbáltam resetelni, teljesen sikertelenül. Lepattantam, (pontosabban nulla sebzés HE-vel, ez is 880 kredit bukó) és senki nem lőtte a spotot, mert a házak mögött lapultak a foglalók, a társak meg a városban "harcoltak".
Rámírtak hárman a csata utána, hogy tanuljak meg resetelni, mondtam mindegyiknek, hogy ti meg harcolni meg a minimapot használni. Hihetetlen, mit vártak? Dögöljek meg és fizessek 25e kreditet, hogy miért is? Hogy talán, kb 5% eséllyel resetelek, de ha sikerül is a reset, tegyük fel, akkor is nagyon messze voltak, nem értek volna oda, mert 3-nál többen foglaltak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 18:41:43