A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368953 Tudom a turán és toldi nagyon népszerű téma itt, kis adalék egy nagyon profi tankos oldalról (az ftr listán is fent van) qrva jó cikkek vannak fent: toldi turan
Én pl nem is tudtam, hogy a turánt a cseheknek is volt a turánhoz hasonló, azzal megegyező tankjuk. Érdekes.
Azért ha ezeket a cikkeket olvassuk és még mindig aktív ez az oldal, akkor kicsit érezhető a minőségi különbség Rita és közte és nem a Rita javára. Pedig nagy része ennek is fordítás oroszról, de Rita miért nem tudja ezeket lefordítani/lefordíttatni???? Ugyanez a profi orosz oldalakról is elmondható. FTR szerintem jobb volt, mint Rita, bár nagyon artybuzi, azt nem szerettem benne, de arra szavaztam, hogy jöjjön vissza.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 17:51:25