banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• walert
    "Ember, te még mindig egy tier3 tankról beszélsz és hasonlítod egy tier10-hez. Az rendben van, hogy most már az egységugarú amőbák elleptek minden tier-t, de azért még mindig maradt egy markáns különbség"

Miért a X-es tank miben más egy III-astól ? Előről nem lehet átlőni ? :)
    Arra gondolsz, hogy nem a tank miatt nem mész T3-ba, hanem mert sok a gyenge játékos. Az a baj, hogy a T8-10-esben szintén rengeteg a gyenge játékos. Már pénzen is lehet venni T8-as prémet aminem tierlimites.

"Adtak neki egy páncélt, amit nehéz átlőni, bár tier3 td-nek már nem probléma, szóval egy pz ii j is inkább kisebb tankokat tud terrorizálni, puhákat, sz.r ágyúval. "

Egy TD T10-ben is kiszed egy lightot, medet. Tévedek? 3-as tierben OP. 4-eseket nehezen gyűr le, de nagyon jó így is.

"(unikum gyerek, nem néztem, hogy kis tier császár-e, de nem volt hülye játékos), "
    Még odj.140 vagy T-22 medet unicummal nem lőtt ki gyengébb játékos ?

" Lassú, sok arany lőszer kell bele, már a 3-as td-ik is szétszedik, de akár egy ltp-is, ha nem hülye a játékos."
    Ezzel biztosítják, hogy ne legyen minden nap az összes T3-as csata tele Pz II J-vel.

"de szerintem a játékosok nagyon kis része képzi tovább arannyal őket, azaz tier2-5-ben bizony a tankok elég sz.r, képzetlen legénységgel mennek. "
    Hát, ha senkinek sincs képezve a legénység, akkor egyenlő esélyek vannak, ha pedig neked van Pz II J-d akkor előnyben vagy. Másnak meg nincs. Mi a baj?

"jövő kezdőkkel szemben a sok skilles legénységgel megrakott prém tankok és qrva nagy istencsászárnak hiszik magukat. Csak nekem tűnik ez szánalmasnak? "
    Arra akarok kilyukadni, hogy élvezd egy király tankkal a játékot, még így is jobb mintha T10-ben Warpackkal, aimbottal érezné az ember, hogy istencsászáér