418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Csúcs előre megyek spotolni,erre kinyír az arty.
    Szerintem játszhatatlan lesz pár napig a játék,mindenki meg van hülyülve.
    Sp1c t54ltwt meg a franc tudja még mi összeveszett a bázison és egymást lökdösték.
    Most komolyan minden csatában az lesz hogy egymást lökdösik a csapattársak?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.10. 08:48:23
  • Plata
    Gyerekek a T49 hangja nagyon ott van,de egyenlőre nem lehet játszani,mindenki meg van hülyülve.
    Össze vissza ökörködnek,vagy egymást lökdösik fel vagy a bázison rohangálnak körbe körbe és ugratnak szaros kis dombokon.
  • bekescsaba
    Szerintem a T49 önzetlen népszerűsítéséért kaptad.

Tekintettel arra, hogy hányszor leírtad a T49-es szót. nem is olyan sok lóvé leütésenként.
  • Rammsch31n
    LOL. :D
    Nemtom én nem kaptam semmi kreditet. :)
  • Plata
    Van,én felmentem,és ezt írta ki.
    Figyelem!
    Kapott kredit: 1 140
    Mi a szösz,leszarták a madarak a tankom és ez a kárpótlás? Vagy mi a fene.
  • Rammsch31n
    Heh, már van szerver... :D
  • R3nton
    Gondolom váltott ~200 000 free XP-t. A 8as egy szemét szar. Az egyik legszarabb 8as amivel idáig játszottam...Mondjuk mivel med, még így is el lehet vele lenni. Szar camo, nagy profil, lassan szűkül, nem is túl jó az ágyú (88-ast használtam), nagyon lassan forog, a talajellenállás is ritka szar lehet, és nagyon sérülékeny, ammorack szinte minden körben sérül, van, hogy robban is. Ugye a panther88 is ritka egy szar, azzal 1300 átlagos sebzésem van, na ezzel a szutyokkal 1200. Gyakorlatilag nevetséges. Egy jobb 7es meddel ennyit csinálok.
  • Gyuszopapa
    A 8-as ekkora OP hogy 30 csata alatt ki lehet vele húzni a 9-est.
  • Antimat
    Nekem tetszett, nem nagyon foglalkoztam a Spejbl és Hurvinyek ággal, mert már herótom van a low tierben zajló agyhaláltól, így a 9-es csecsszlovákot sem ismertem, de így ez alapján a replay alapján tetszik.
  • stork13
    EU-n elég volt 3 hónap és egy Dicker Max volt a végén az ajándék 1,5k golddal, nekem legalább is.
  • yossarianHUN
    Asszem 3 hónap, legalábbis úgy rémlik, nekem annyi volt. A Dicker meg 6.
  • Angelus1991ster
    Egyik havernak megcsináltam a Toldi missziót, mert már féléve nem lépett fel. és megjelent rá a Visszatérős misszió 8 ezer csatánál.
    2-3 hét vagy egy hónap lehet a minimum kihagyási idő?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.09. 17:21:09
  • Angelus1991ster
    Amúgy is kihagyok egy időszakot a WoT játszásban. Ha megjelenik a shop-ban a ........................, akkor megyek pár kört.
    De nem csak Exelsiort vagy Dicker Max-ot kaphatsz, hanem még sok goldot és egyéb cuccokat. Ammá 2000 ft-nyi összeg.

Egyik havernak megcsináltam a Toldi missziót, mert már féléve nem lépett fel.
    Bocsi rosszul kérdeztem meg.

Mennyi az a minimum idő, aminek el kell telnie, hogy megjelenjen az accodon a Visszatérős Exelsioros misszió?
    Köszi Megamax az infót:)
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.09. 17:12:50
  • Megamax
    csak a játékba valo bejelentkezést nézi , az IP nemérdekli
  • yossarianHUN
    Ennyire sajnálod azt a 800 forintot akciósan? :P
  • Angelus1991ster
    Mennyi időnek kell eltellnie, hogy megjelenjen az accodon a Visszatérős Exelsioros misszió?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dicker ficker Max van már a garázsban.

"Bejelentkezek a játékba, de nem csatázom" gondolom egyből reseteli az eltelt időt. De a wot.eu honlapi bejelentkezés is reseteli vajon?
    Nézheti az IP-t is ha másik acccon meg megyek pár kört?
  • Plata
    Asszem ezentúl többször kapcsolom be replayt.Be kapcsoltam és top gun lett FV304-el.
    Katt.

Az előző replay-t 2014 december tizenötödikén csináltam.T49-el.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.09. 14:55:54
  • Plata
    Győzelem
    Tundra
    FV304
    Szerzett tapasztalat:1 468 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 17 979
    Csatában elért Achievement Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
  • Plata
    Na már csak 500 xp kell,minden nap 10k-t kell belenyomnom T10-be.Máskor egy hét alatt nem szedek 10k xp-t.
    Jpanther 2 rinyált hogy nem tudja átlőni t10-et,én meg őt igen.

Jah hülye conquerort két lövéssel megöltem,mert kigyulladt és nem volt nála tűzoltó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.09. 14:04:04
  • Plata
    Egy vér szar csatában meg lett a HT-12.
  • Plata
    Nem jól láttad,arra szált egy vadkacsa és gellert kapott rajta a golyó.
  • Dorgal
    Ez már a legalja mindennek.Stuggal, háromskilles legénységgel,KV-1,15 méterről,pont a közepére,összeszűkült célkereszt,ahogy kell....
    és aláment.Alá.
    Ezt vajon javítják holnap????
  • Plata
    Nem kell aim hack mert be lesz építve.
  • Lucifer001
    Új peccs holnap jön . Változásokban ezt olvastam
    "Arty-k célkeresztje követni fogja a kamerát
    Mesterlövész módban nem ugrál majd annyira a kamera "
    Szájbarágósan valaki el tudná nekem magyarázni , hogy ez mit is takar ?
    Biztosan valami értelemszerű dolog lehet , de mégsem értem . :)
  • yossarianHUN
  • yossarianHUN
    the 9.14 patch will be coming on March, 10.
  • barret
    Rossz napot választottál:) Sajnos ezt nem tudni előre,ez a kihívás a játékban!
  • enncsibaba
    Stock patonnal T10 33% win chance...
    Mire kiszedtek 0/10...
    Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.03.09. 10:04:44
  • enncsibaba
    Sziasztok!
    Aktíváltam egy személyes bónuszt... Eddig 0/5 folyamatosan 40% alatti eséllyel...
    Medekkel próbálkozom, de amikor comettel T9ben is top3ban végzek vesztes csatában, kezd egy kicsit kiborítani!
  • barret
    Mindenkinek lehet néha jó köre:) Nekem is van nagy kaliber plecsnim.De a LÁMA én vagyok! :D
  • HTS s3rg1nh00
    hogy full láma létemre a harmad csapatot leradíroztam egy max.közepes tankkal (bár csak 2 destroy,de a dmg elárulja a többit),mondjuk azt hozzátenném hogy a pálya feléről fordultam vissza zászlóra és azokat is szétszedtük,erre random kilőttek....matchmaking,i<3you
  • yossarianHUN
    A Type még épp elég fürge ahhoz, hogy medként lehessen használni. A Proto már nem. Az egy tohonya fos.
  • viper07
    Még mindig remeg a kezem az izgalomtól. Életem egyik csatája volt ez. A végén majdnem benéztem, amikor rátöltöttem, de csak 1 skuló volt a tárban, nézem bakker csak arany maradt. Izgalmas volt.
  • viper07
    A válaszomban pedig benne van a válasz. De megfogalmazom még egyszer : A type azért kívánatos, mert egyfelől legenda övezi, másfelől pedig elérhetetlen, kuriózum tank. Ha lenne mondjuk a következő teszt szerveren type 59, szvsz a játékosok nagy része levonná a megfelelő következtetéseket, és a tank elvesztené mesterségesen fenntartott nimbuszát. Egyébiránt több T54 Proto van a játékban mint Type 59, de most majd írom a statot. Mi lenne, ha rendeznénk gyakorlóban pár onlyType 59 vs. T54 Proto csatát ?
  • walert
    Úgy érzem habár egyetértek, a válaszod mégsem függ össze a kérdésemmel. Hisz, az hogy maga a Type milyen minőségű valójában, teljesen független attól, hogy akik azt gondolják azok rá vágynak. Azt viszont nem értem, hogy miért nem vesznek protot és lepik el vele a randomot, hisz jobb a kínai csodamasinánál és ha igaz, hogy nem lényeges a tierlimit, akkor gyakorlatilag megvehetnék a T 59-et orosz formában, azonban ezt mégsem teszik. Vajon miért?

szerintem a válasz abban van, hogy az 59 tierlimites és valamivel jobb a kreditszorzója a protoénál. Lehet tévedek? Mi lehet a magyarázat kedves olvasóink szerint?

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.08. 22:19:18
  • viper07
    Hát mások nevében nem vagyok kompetens nyilatkozni. Elméletem azért lenne. A Type 59 -et egy már régen meg nem érdemelt misztikum övez. A Type 59 -et nem lehet megvenni, a Wot is ezt a misztikumot erősíti, hogy legyen azért a tarsolyában valami adu ha különleges jutalmat ajánlana fel. A Type 59 a "régi" világban menő volt, ma szvsz. csak egy átlagos tank. Én konkrétan nem szeretek vele menni. Borzasztó lassan szűkül, kissé lomha, bár remek toronnyal. Ez mondjuk azért erősebb mint a Prototype tornya. Vajon miért nem látunk mostanában Type hordákat ? Egyszóval a Type 59 -et egy mesterségesen fenntartott misztikum övez, szerintem is szarabb mint a T54 Proto. Pedig ha annyira számítana a +1 Tier limit, folyamatos jelenlétük lenne az indokolt.
  • walert
    sebaj.....Jobb későn, mint soha.
  • yossarianHUN
    Nos igen, én is kezdek kiábrándulni az emberiségből.
  • walert
    Szerintem a megfeleő szó ide a megdöbbentő és a kiábrándító illetve ezek keveréke.
  • yossarianHUN
    Koreografált mintázata van a winrate sorozatnak. Ez aranyos.