banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Me' nem adja be nekik elsőre pedig prém fiókjuk van

Amúgy van már akinek tele a gatyája. Ma nekem is kellett 4 csata hozzá, igaz akkor már a 40 arannyal együtt húztam be. Talán a harmadik csatában, ami bukó volt, rám írt egy srác, hogy látja, hogy nekem sikerült volna, ha nyerünk. Meg írt nekem csatában, mondom kikapcsolt chat, sry. Hja, mondom neki, csak a csapat ne lett volna ennyire kutyaütő. Kérdezte, hogy mit csináljon, mert már 2 napja nem sikerült neki, pedig sokat játszott. Mondom neki, menj előre, mert sniperkedéssel nem fog menni. Rám írt megint, kb 3-4 óra múlva, nem is játszottam, csak nem zártam le a WoT-ot. Azt mondja, hogy nem megy neki sehogy sem, mert így meg hamar meghal és hogy megadja a jelszavát, menjek már neki egy 750-es csatát. Mondtam neki, hogy ne legyen hülye, ki ne adja soha a jelszavát, aztán elirányítottam a wotreplays-re, hogy töltsön le ripleyeket :) és az alapján meg tudja majd csinálni, bár már kicsit neccess, ha ma sem jön össze neki... Megköszönte, de szerintem neki már nem lesz meg a tank.