World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.07.12. 02:31:31
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
ja és direkt feladta, hogy veszítsünk

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.12. 01:25:41
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pancelban rosszak, hp-ban kevesebbek, de nem sokkal
agyuban ugyanott vannak
csokiteritesben, menetkozbeni lovesben jobbak
mozgekonysagban jobbak
latotavban, camoban jobbak.
ez szerinted csak jo??
ez a hozzáállás van a wotban is ha megnézed
mert állandóan ismétlődik jön valami új valami jó azt gyorsan le kell rontani a többi már régen lerontott szintjére
Amúgy meg biztos félreérthető voltam én a "mediocitas aurea" arany középútra vagyis ideális megoldásra gondoltam ahol nem a rosszra alapozunk hogy legyen már neked is szar ha nekem is az.
Felfogás szerinti hozzáállás volna túlsúlyban hanem hogy akkor hogyan lehetne neked is jobb a játék.
(Itt van a most történt legjobb példa amit műveltek a 88mm-es csővel egyszer fent egyszer lent ég és föld a különbség és ezen nincs semmi kimagyarázható indok ez egyszerűen önkényuralmi rendszer "unfair platform" . )
Ez annyira szép és az emberekre is ráférne némi hórácsolói filozófia meg erkölcs mert a mostani világban teljesen kiveszett ami látszik is mindenhol bár neked elnézem mert Lexlutor vagy xD
"1. Ideális megoldás a fontos célok és szempontok egyidejű és teljes elérésére; olyan jó megközelítés, helyes eljárás vagy mód, amelyik mentes a megalkuvástól, engedékenységtől, ugyanakkor fölösleges kényszert, erőltetést sem tartalmaz, és amelyik minden érintett félnek, és általában véve az élet minden területének hasznára van.
A megalkuvás vagy kompromisszum mindig némi keserű szájízzel jár együtt, az arany középút (a jó megoldás) viszont sosem. Az arany középút sohasem vezet háborúhoz, de a birkamód tűréshez és megalázáshoz sem . Az arany középút olyan, mint a jól hangolt hegedű: nem feszítik túl a húrokat, de nem is hagyják lehangolva őket. Egyre feszültebb volt a helyzet a vezetők és dolgozók között, amikor végül elszánt munkával, jobb minőségű termékekkel és új piacok keresésével sikerült rálelni az arany középútra."
"2. Szélsőségektől, túlzásoktól tartózkodó és ezért a legjobbnak tartott magatartás, illetve döntés."
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.11. 20:19:07
gratulalok. ez biztos tuti megoldas.
Szerintem meg pont nem rontani kéne a játékon ez a hülye hozzáállás vezet ide hogy tekergetnek összevissza baszki mert megy a rinya
NEM lerontani kéne hanem javítani a tankokon!
Akik itt irogatnak, zöme azért jobb, mint az átlag, mert sok olyan van, aki nem éri el az átlag szintjét. Ők is a paradicsomokon élősködnek, nem az epic szakaszokon. Erről ennyit.
Ezt sürgősen felejtsd el!
A WG célja szerinted az, hogy elvegye bárkinek a kedvét a játéktól?
Inkább segít a retardáltaknak, hogy gold lőszerrel, és prémium tankokkal jobb eredményt tudjanak elérni, természetesen kizárólag humanitárius okokból, hogy a szegény frusztrált retardáltnak is lehessen sikerélménye.
A pénz náluk sokadrangú kérdés, nem a töméntelen profit bezsebelése a cél. <#vigyor1>#vigyor1>
|Származási hely: Degec|
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Egyúttal vegye ki az FV halálcsillagot, új alien anyakirlynő fv 4005-t is. Azok is egylövéseznek.
WoT-nak mindig is meglesz a gyengéje. És az a szargaming. 11 óra meló után de felcsesz az ilyen.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.11. 00:18:53
Valamelyik nap is azt se tudtam hogy most sírjak vagy nevessek azon hogy a 171-es átütésű ágyúval rendekező szinte még stock Centurionnal többet sebeztem mint ezek a kibaszott nyomorékok a prémtankjaikban ülve.
Tisztára vicc az egész.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tengerészeti löveg szóval annyira nem meglepő hogy meglett, de jó látni, hajón nem tűnik akkora monstrumnak 😄
WoT: Nishizumi77
is3ban az utolso 30k xp osszegyujtese soran a 65% winratat sikerult lehuzni 58%ra..
biztos elfelejtettem jatszani 200 kor alatt..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.07.10. 22:18:14
tegnap t8 csata is3ban, ket t32 mellettem top heavy.. kimennek a mezore, hiaba mondom nekik a csat elejtol, h varos. persze ott semmti nem csinalnak. majd miutan kinyir mindenkit az elelfnel a tulerovel a varosban, hiretelen irany a varos.. es utana leugat h mi bajom, hiszen csinalt 1500 dmg-et!
egyik 43%os a masik 45%os volt.. mindketto 10k csata felett volt..
500 wn8 alatt nem mehetsz T5 be, 1000 wn8 alatt nem mehetsz T7 be stb...
A sok retardált hamar belátná h nem tud feljebb jutni és feladná.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Megyek még néha, de részemről kb itt a vége a rendszeres wotozásnak. Majd egyszer befejezem a t55a küldetéseket, TD kész, HT15 kell, LT 2 van hátra, MT meg 5, de ott például rohadtul elakadtam a pascucci, 3 artys küldetésnél, 30-35 olyan csatám volt, hogy 2 artyt kiszedtem, a 3. fraget más húzta be, szóval ezzel is qrvára tele van a búrám.
Komolyan nem gondoltam a nyár előtt, hogy ennél még lehet lejjebb menni és sz.rabb játék élményt nyújtani, de ami most nyáron folyik, a végtelen számú retardálttal és a dög unalmas pár perces csatákkal, az már mindennek az alja.
Inkább felraktam a league of legends, szeretem azt a stílust is és szórakoztatónak tűnik eddig.
Azért ha gyűjtök majd kis lelkierőt, akkor a t55a-t megcsinálom, meg ha lesz jó akció, nem ilyen sz.rok mint hétvégén, akkor megyek párat. A játék maga okés szerintem, lehet sok mindent szidni, de azt is látni kell, mennyi minden van benne, a tankokat mindig is szerettem, de a mostani játékban ezzel a retardált tömeggel, artykkal stb. már nincs benne a korábbi élményfaktor...
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-more-xp-everyone/
egy igazi kalap szar...
Tankos stream

Szerintem abszolút élvezhetetlenné vált már a t10.
Tele van táras fossal, ott az láma 183 ami garantáltan szétcseszi a csatádat és örülsz ha nem döglessz meg egy lövésből full életről, a sok mocskos egy lövésező arty gc meg t92...a szovjet ufók a lézer gépágyúikkal és a random front páncélzatukkal megspékelve az átüthetetlen tornyukkal.
Ezekhez nem kell skill, ott az is-7 ahhoz sem kell skill, csak menni előre és betölteni a prémet amit minden vörös meg tud csinálni, a lövések felét úgyis lepattintja, mert random a páncélja.
fv183-hoz sem kell, annál is a legvörösebb is simán belédveri azt az ezerkétszáz sebzést mert akkora átütést és olyan elcseszett prém lőszert kap.
Mind ilyen már t10-ben.
Persze ahhoz, hogy eredményesen játssz ezekkel kell tudás, de ha a vérvörös fv csak azt az 1 lövést adja le a csatában az neked már elég, hogy elcsessze a játékot.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.07.10. 16:20:30
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Kegyetlenül erős mind a kettő a szintjén.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A WGR rating mit jelent? Es mit takar ez a rate?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Vegyes, koedukált legénység lehet , de akkor ugrott az elit alakulat nyújtotta plusz , így értelmetlen lesz. De pl. T95E2 kisaccnál jól jött a plusz női tag 😊
AW-ben ez érdekes mód nincs. valószínűleg a két korszak miatt lehet ez. Modern érában a tag neme nem fontos.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.10. 14:50:49
Mit gondoltak, alacsonyabb tierben, azaz 5-6-ban nehezebb játszani, mint feljebb?
Mert van 3 tier 7-es tankom, valahogy jobbnak érzem a játékot, több hp, lehet használni a páncélt, stb.
De tier 6-ban és főleg 5-ben egyszerűen van, hogy teljesen tehetetlen vagyok, kv2, arty, valami nagy TD onehit miatt.
A csapatnak nem nevezhető játékosállományt már meg sem említem.
8.0 (?) ota a programozozsenijeik kepesseget meghaladja ez a bug:
Saor Alba
Ez nem a padlásról leakasztott tank, mint a WZ, IS-6, stb. ahol akár t6-7 környékéig jutott járművekkel kigrindelhetted.
Ezért végigvitt az ember egy ágat, minimum, hogy valami kellően egyensúlyban tartott feladatot adjanak hozzá. De ez majd akkortájt kiderül.
(vagy keljek fel, mert beleér a kezem...? 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
WoT: Nishizumi77