418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• walert
    Ok. Habár sokak véleménye az, hogy nemlimites 8-ast gyakran dobál 10-be, de ezt most mellőzzük. Engedd meg, hogy feltegyek egy érdekes kérdést : A T 54 proto miért nem olyan népszerű vagy közkedveltebb OP, mint a Type 59 és miért nem azt veszik az emberek, akik Typera vágynak?

A proto sokkal jobb a Typenál : a páncélja sokkal erősebb, gyorsabb szűkülés, pontosabb és gyorsabban reload is. Az is elég gyors bia,venti,olaj (vagy kása) trióval, akkor mégis miért nem olyan népszerű, mint a Type és miért nem veszi mindenki azt, aki Type után éhezik ? Hiszen a Type csupán abban jobb, hogy tierlimites, meg a gundepje nagyobb. Ha az elméleted szerint nem számít a tierlimit, mert +2-ben nem jellemző az előfordulása, akkor a kérdésem releváns. Mit gondolsz illetve mit gondoltok ?
  • walert
    Ok, de igazából én az összes prémtankról beszéltem és utána szűkítettem le a kört a 8-asokra. Az elsők még nagyon tierlimitesek voltak : Pz B2, Val II csak saját tierben megy, aztán egy sereg +1-ben csak. Megjegyzem az akkori nemlimites 8-asok sokkal használhatóbbak voltak abban a mezőnyben, mint ma.
  • walert
    Igazad van, csak az bosszantó, hogy koreografált mintázata van a winrate sorozatnak, ami a manipulációt sejteti

2040 wn8 kell a 46% winratehoz, mehhhheeee

• yossarianHUN
    Nem tudod, hogy a T49-cel 700 méterről szokás sznájpolni? :P
  • Desmodromic
    Ez mekkora! :D

• yossarianHUN
    Akkor te nyerted a hét Bad Luck Brianje címet, mert valószínűleg sikerült pont eltalálnod az oldalán végigfutó, kb. ujjnyi széles spaced armor sávot, ami mindent benyel. Egyébként az összes többi része az oldalának tuti pen.
  • Sherman0070
    Az a legviccesebb amikor az E100 bunkerromboló lövegének a lövedékét MEGÁLLÍTJA egy baszott 5milis armor.
  • Lichtmaschin
    E75-el 2 méterről belelőttem az előttem keresztben álló t10-be, ami egy lövéses volt. Még csak kritikallt sem adott volt hang meg minden de semmit nem sebződött...erre írja nekem hogy spaced armor....bazz azt a szart bármikor belőttem mikor az sidescrapelt még 200 pen alattival is. Bezzeg akkor mikor a csata múlott rajta akkor semmi.
  • András77
    Ha jól értettem t28c küldetés, elméletben az is3-al is mehet, bár elég combos kör kell hozzá, de 8e összesített volt vele nekem többször is. T10-el állítom nehezebb, nem annyira trollos a páncélja.

Vagy ahogy a fórumtárs mutatja, ha nincs arty és kis tier sz.rok, akkor kirakja az OI pofáját és lőhetik
  • xotyi
    Artykra én is vadászom, már csak az kéne és mehetnék az MT15-re, a heavys küldikhez meg nincs esetleg egy E75 vagy egy ST-I, E100 is alkalmas rá, de ott nagyon nem szabad bízni a páncéljában, sajnos úgy pofán lőnek hogy öröm nézni.
  • Sherman0070
    Ebben mi lenni lényeg?
  • HTS s3rg1nh00
    tegnapi Chi-nu-kai agyf@sz...(fullHD)
  • endrodiz
    28HTC HT15 O-I
  • András77
    Tényleg csak az is7 akció miatt toltam ma és már csak a pattintós meg a T28c - HT-15 van vissza, meg majd feljavítani azokat, ahol nincs meg a másodlagos. A pattintós azért trükkös ezzel, kell hozzá helyzet, úgyhogy egy darabig elleszek vele, de ma volt 3-4 olyan csatám is, ahol 4,5-5k volt a hárított sebzés, pedig nem is figyeltem rá külön oda. A HT-15 a 8e összesített eredménnyel meg nagyon könnyű az IS7-el, esetleg némi aranyozás, ha hamarabb meg akarod csinálni.

Azon filózóm, hogy mire rakjam majd a tankos lányt. Ugye ez másod acc, olyan ágak vannak, amiket a fő accomon nem húztam ki, de artyra nem akarom rakni, valami fun tank kéne, aminek kevés tankos kell. Is7-n, t-34-en van már jó legénységem. Gondolkodom a dodzsem elc-n, az nagy fun tank.
  • Plata
    Még 89k xp kell hozzá.
  • András77
    Nem mondanám összességében jó tanknak az is7-et, mert több helyzetben csak szenved (dombos terep, lassú, sok a lepattanó az ágyúval) de elképesztő a túlélési képessége közelharcban. Ha mozgatom, rázom az ördög f.szát is lepattintja. Meg a dogfight valami hatalmas élmény vele. Nem szoktam az ellen pofájába beállni, de ezzel nyugodtan, magas tankoknak az oldalukba érdemes. Kis toronyrázás, ide-ode rángás és mindent lepattint, az ellenfél meg már síkideg tőle. Az a lényege, hogy nem szabad egy helyben állni, csak nagyon rövid idegi, persze ez minden tankra igaz, de itt különösen fontos. Puhább tankoknál ugye majdnem mindegy mit csinálsz, mert ha eltalálnak, akkor sebeznek, de ezzel tényleg bármit lehet hárítani.

Ez a rammolás meg szintén fun vele, jött egy leopard1 padlógázon, én nem voltam spotolva és beleszálltam az oldalába a sarkon, -700hp. Utána meg jött rám az ellenfél, mint légy a sz.rra, mert lenyomták a másik oldalunkat, de nem bírtak kiszedni, már a 4. tankot lőttem ki, akkor nagy nehezen az egyik meg tudott úgy kerülni, hogy meg is lőtt (arannyal persze).

Jó kis trollos tank ez az is7, mondjuk az ágyúja tényleg gyenge, sok az olyan mellé lövés, ami lepattan, de a közelharc epic, hatalmas élmény vele.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.08. 11:48:49
  • Plata
    Győzelem
    Murovanka
    M40/M43
    Szerzett tapasztalat:994 Szerzett kredit 12 687
    Csatában elért Achievement Bombavető
    Bazz ezek a barmok lökdösték egymást.
    Utána meg engem hackereztek le.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.08. 11:45:05
  • Plata
    Az még messze van.
  • András77
    Egy kis dogfight az is7-el és a 4,5-5k lepattanó garantált. Én azt imádom ezzel a tankkal, amikor beleállok az ellen pofájába, mozgatom a tornyot és pattognak. A magas tankokkal kell vigyázni, azoknak inkább az oldalába állok és ott mozgok.

Az ellenfelet most éppen azzal őrjítem meg, hogy a rammolós küldetésem van és bemondtam mindig a puha tankoknak, hogy őket fogom lerammolni és csata alatt magyarázok nekik, hogy hova menjenek.

Erlenbergen védtünk és a csapat 2/3-a elment balra, úgyhogy tudtam, ezt elveszítjük, de azért megígértem az amx-nek meg a bulldognak, ha G0-ba odajönnek, akkor lerammolom őket. Az AMX hallgatott a jó szóra és az ellen valamiért úgy felbőszült rajtam hogy kizárólag arannyal voltak hajlandóak lőni rám, ez azért kicsit gáz és ha megéri nekik ekkora mínuszban zárni. Tényleg azt mondja már meg nekem valaki, hogy az e50m 270-es átütése miért nem elég? Ma már a sokadik e50m, ami arannyal tolja, hihetetlen buta idióta.

Ráadásul volt még 1400 hp-m ! csak ammo rack-et kaptam és felrobbantam, különben lőhették volna még rám az aranyat egy jó ideig.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.08. 11:28:30
  • Plata
    Bazz én meddel nem kapok artyt.Ne mond nekem hogy ez nem szivatás.Artyval is ez volt,öljek 2 ellenséges artyt,sosem láttam 1-nél többet váltottam küldit egyből lett vagy 6.
    Vereség
    Mountain Pass
    T-10
    Szerzett tapasztalat:1 132 Szerzett kredit 31 660

Javítás: -18 066
    Lőszer: -14 910
    Total: -1 316 WN8: 5 386 (100)

T10-el nem megy a sebzés felfogós küldi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.08. 11:14:14
  • joe662
    Délután artyzgatok:-D ha gondolod;-)
  • Plata
    Én teljesen elakadtam.Ht és med ágon cumi van és artynál is,HT-vel kétszer annyi sebzést kéne benyelnem mint az életem,ez nem megy,meddel 2 artyt kéne kilőni,se T5 se T8 se T9 meddel nem kapok artyt,max 1-et.
  • András77
    A másod accon nyomom az is7 küldetéseket és hát eddig nem toltam vele sokat, de elég vegyesek a benyomásaim. Néha tudok vele egy jó kört menni, néha meg iszonyat szenvedős. Néha minden belövi futtában néha meg mindent hárít. Mondjuk a sok k.csög aranyozó is7 (meg a többi tank) kicsit idegesítő, de hát arra gondolok, hogy ezek a nyomorultak még arannyal sem mindig bírnak belőni Az ágyúja annyira talán nem rossz, mint a híre, mondjuk az ilyen ágyúkon (mint pl még a 113) nekem vert stab + egld + rammer az alap felszereltség, plusz az is7 legénysége 3,5 skilles, az is segít kicsit. Mondjuk vannak érdekes mellé lövéseim, de összességében tűrhető ez az ágyú.

Az viszont biztos, hogy rusholni kell ezzel lesz, ami lesz alapon, különben nem férek be a top10-be. A t28c küldetésekből jól jön a kredit, úgyhogy most az üzemeltetése nem viszi el a gatyámat is. Azon röhögtem, hogy bekapcsoltam a foglalós küldetést, mondom ezzel elszórakozom egy ideig. Erre Karelia normál csata, én nem megyek oda tülekedni a hegy lábához, hanem letoltam a másik oldalt 3 tank segítséggel és befoglaltunk, az ellent meg majd szétb.szta az ideg, hogy az ő lemminghordájuk letolta a mienket, de mégis veszítenek, elsőre meglett másodlagossal együtt
  • Plata
    Majd ha kijön meg mondom.
  • suba53
    Hol volt róla szó, hogy most jön?
    Én sehol nem olvastam róla. Viszont a 9.14-es teszt szerveren baromi jók a hangok, az tény.
    De hogy mikor jön ki az éles?
    Se a játék honlapján, se a Status reporton, se az FTR-en nincs róla hír.
  • András77
    volt? akkor nem vettem észre :)
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.08. 09:47:35
  • Antimat
    Na milyen az új peccs ? :)
  • Plata
    Ez a játék néha tényleg vicces.
    Matilda BP-t le akartam duplázni.PCT lőszerrel meglövöm T-150 tornyát,mert kilátszik egy kicsi a szikla mögül.Sebzés nuku de critical hit,és lelőttem a láncát.
    Hogy a ragyás francba lövöm le a láncát ha tornyon lövöm?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.08. 09:22:42
  • András77
    Felkerült a fejlesztett torony a t34/100-ra és az ágyú is rendbe jött. Kevés ilyen tankot láttam eddig, talán a leo pta volt hasonló, hogy ennyire sokat jelentsen a torony az ágyú karakterisztikájában. Azért jó tank nem lesz belőle, de így már eltalálom, sőt sebezni is tudom az ellenfelet, mindjárt elsőre westfield-en 1,8e sebzés, ebből 1,6e 300m felett, lövöldöztük egymást a két dombon és 3 frag. A kisebb toronnyal esélytelenek voltak a 300m feletti lövések, csak nagyon hülye ellenfelet tudtam vele egyáltalán meglőni, de még az is nagy eséllyel pattant, mert félrement azért annyira.
  • barret
    Nem a tudásod dönti el a vinrétedet,ez le van zsírozva előre! Lesz majd olyan szériád,hogy a színek fordítva lesznek :)
  • xotyi
    Nyugodjál meg, jobban jársz ha a 30 napos recentet nézed,nekem az elmúlt 24 órában - 7 napban orrvérzéssel 50% felett van nem sokkal a winratem, csapnivaló eredményekkel, de a 30 napos meg 57,36% winrate 1900+ wn8 mellett, igaz ettől függetlenül az adott napok végén meg vesztőszériák után nekem is fel tud menni az agyvizem, de akor meg megpróbálok egy-egy jobb csatának örülni ami legalább nem 3 perc alatt dőlt el, vagy esetleg érdemben tudtam tenni a győzelemért. :)
  • yossarianHUN
    Ejha, 16 csatából 44% WR. Szerintem kinéztek maguknak.
  • walert
    egyre jobb
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.07. 20:43:28
  • walert
    Szegényke mi van vele? Betegség miatt egy csatornát törőlni ?
  • walert
    Ma is ez van

A változatosság gyönyőrködtet, de nem az RNG íróit

• Angelus1991ster
    Csak fura, hogy a legkisebb hp-val bíró MT a t6-os szinten és méghozzá prémiumtank, amiknek a hp pontoknak többnek kéne lennie.

Kinézetre nagyon szép amúgy :)

(már ha egy ölésre gyártott eszközt nevezhetünk szépnek)
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.07. 18:45:28
  • Sunsetjoy
    Találós kérdés? Melyik IM küldetés volt aktív a kép készítésekor? :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A sebezz 2000 sebzést TD-be... mintha tudná a rendszer, hogy ezzel úgyse jött volna össze :D
  • Plata
    Basszus én ma szinte csak el halluf-ot kaptam.Rühellem.
  • suba53
    Semmi bajom vele. Prém tank, hozza a kreditet, jól fejlődik a legénység, és annyi.
    Nincsenek túlzott elvárásaim vele kapcsolatban.

Viszont mentem a teszt szerveren pár kört.

Az új hangzásvilág kib***ottul jó. Alig tudtam abbahagyni, hogy végre foglalkozzam a normál accounttal is.

A mozgás fizikára nem is tudtam figyelni, annyira lenyűgözött a hangzás.
  • xotyi
    Vééégre:) 8 csata csak lightokkal, de 8.-ra beadta a megfelelő mapot és a megfelelő csapatot:)

Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.03.07. 18:06:14