banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    - Pedig hány alkalommal megvan az, hogy két tank feltart 5-6 ellenséget, mert nincs meg az összejátszás azok között, előre hátra cikáznak, adnak-kapnak pofonokat. És randomban nincs meg az esetek 90%-ban, hogy azt mondják egymásnak, "ni, ott két tank van, mi vagyunk kétszeres túlerőben, rohanjuk le őket, aztán menjen a gangbang". Pedig akármilyen csillagrombolóban vagy atombunkerben ülsz, ha beszorítanak, forognod kell, stb. akkor csak a zöldségeket tudod így kinyírni (azok meg pláne nem beszélnek így össze).
    - Én gyakran, ha tényleg vesztes a meccs, több ellenfél van körülöttem, akkor néha olyannal "öletem meg magam", aki NEM spammolja a goldlőszert, csak mert megteheti (de az én tankomra tök felesleges). Úgy mozgok, hogy valaki más nyírjon ki. Félreértés ne essék, nem vagyok végletekig a goldammo ellen, csak az ilyenekre. Tőlem ne kapjanak fraget :D