banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ezek nem néznek a minimapra soha, akár ki is kapcsolhatnák. Pontosabban két dolog van, egyrészt látni, hogy az ellenfél hol van, eddig egyszerű. Utána viszont valamit reagálni kéne és ez nem megy nekik. Hány csatát buktuk olyanon, hogy nem jön oda segíteni, hagyja, hogy az ellenség egyesével leszedjen minket, pedig ez a legnagyobb baromság, oda kell menni, legalább annyira mozogjon együtt a két vagy több megmaradt tank, hogy tudja ugyanazt a célpontot lőni vagy ha az egyiket kilövik, de spotolja az ellent, akkor tudják már lőni a spotot. Fontos lenne a végjátékban egy egészen minimálisat gondolkodni és használni a térképet, de inkább nem is számítok rá, én megyek oda a megmaradt tankhoz/tankokhoz vagy helyezkedek úgy, hogy tudjam lőni a spotot, mert rájuk hiába számítok általában.

bornonfake: igen, a tier9-10 medek olyan szempontból érdekesek, hogy elég drága beléjük a lőszer, szóval normál lőszerre is nagyon szép összeget levon minden csata után. Csak tényleg pár példa tier9-ből, a wz120-nak van a legnagyobb alfás med ágyúja, 1065 kreditbe kerül a lőszer bele, persze ez nem lézer ágyú, sok fog mellé menni, de az átütés legalább rendben van a 249-el. E50, hogy maradjunk tier9-ben, 220pen 390 alfa és 1245 kredit. Nyilván ez egy pontosabb ágyú, de a pen jóval kevesebb és drágább a lőszer, kb 24%-al rosszabb az egységnyi sebzés/kredit mutatója. A tier9 orosz medek még rosszabb aránnyal vannak, obj430ii 219 pen, 320 alfa és 1230 kredit. Ez már közel 40%-al rosszabb érték, mint a wz120. Nem véletlen, hogy ez az obj430ii meg a t54 egy kredit nyelők, szó szerint és mindegyikkel irgalmatlan hosszú a grind, a t54-el talán a leghosszabb a játékban a 2 tier10 tank miatt. Arról ne is beszéljünk, hogy a tipikus núbber arannyal feltölti ezeket. Akkor már simán több százezer kredit elmegy egy átlagos napi xp grindben ezekkel.

A tier10 orosz medek egy fokkal jobbak ugyan, 320alfa/1100kredit és pontos, nagy átütésű ágyú, de a tier10 ellenfelek keményebbek is, tehát több lőszert fog használni, meg a stílus miatt több lövést is ad le, akkor is ha nem biztos a találat.

Valóban drága használni a tier9-10 medeket, ezért nem is nagyon izgatja a WG-t a nerfelésük, hiába mondhatni erősnek, op-nak talán, bár az op szóval én azért vigyáznék, mert a tank lehet, hogy jó, de mindegyikkel meg kell tanulni játszani, amit valahogy sokan elfelejtenek. A tank nem fogja lehozni a csatát, csak a játékos, ha tudja használni. Most ez nekik jó, drága a med tankok járatása, a tier9 grindes t54,obj430ii elképesztő kredit mennyiséget képes elhasználni és nagyon hosszú a grind, utána meg a tier10 medek szintén nagyon drágán üzemeltethetőek.

Mondjuk nem tudom, hogy mennyire med specifikus probléma ez, mert előszedtem a t57h-t, hogy gyűjtsem a sebzést és egy nullszaldós ászos kör vele R57 ász, +286 kredit :). Komoly sebzés, spot mellett maradt 286 kredit, királyság. Jó, hát, aki tartósan tier10-ben tolja, annak kell a prémfiók, szerintem sima prém tank nem is elég, mert túl sok idő (volt olyan bukóm a 113-al, hogy 2 kört kellett menjek a wz111-el, hogy visszapótoljam, 5 perces tier10 "élményért" játszanom kellett összesen vagy 20 percet, hogy nullában legyek kredit szempontból).