A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #368858 Teljesen igaz jó része amit írsz, TD-t, arty-t fenntartani egyszerű, nekem 1 kivételével minden t9-s td bent csücsül a garázsban, és az összessel tudtam profitot termelni prém fiók nélkül. Artyzni nem artyzok...van 1 gw tiger-em meg 1 s51-em de a napját se tudom mikor vettem elő őket, (gw tigert kipörgettem de azt is csak azért hogy a legényeket belebasszam wtpz4-be). Még 10-s td-vel is anno fent tudtam volna tartani magam prém nélkül. De a csőpályák, camo nerf, med hullám és a közelharcra való kényszerítés miatt le is tettem róla h pozitívba nyomuljak majd e3, obj268 és 1-2 t10 td-vel még :) Szóval lehet köze a td nerfnek a nagyobb költségek generálásához, és kisebb részt a sírás miatt. Ott vannak most a medek, jó ideje sírnak miattuk a népek, én is alapvetően mert sokszor baromi idegesítőek ahogy 5-7 med rommá spammolja golddal a pályát és a csatát...de wg-nek ez baromi jó :D Nem nagyon láttam az utóbbi időben medeket érintő igazán komoly nerfet. Majd talán a látótávjuk csökkentése vagy a camo értékeik nerfelése...kíváncsi leszek rá hogy hatna rájuk (pl. 1 bc-nél :D)
BTW még heavykkel is tudok pozitívba lenni...de óvatosabb játékkal. Viszont medekkel és light-al kb. no way :D Medekkel már t8-ban gondjaim vannak a költséghatékony játékkal :D (perzsával még csak-csak sikerül, de ha megszalad a gold....katasztrófa van :D) De e50-el rohangálok 1 jó ideje és szinte mindig negatívba megy át a költség mutató. Sztem már eltáncoltam vele az utóbbi 2 hónapban másfél millát :D (igaz mocskos mód megakartam t55a mt-15-t csinálni és azért nyomtam goldot is neki...bár nem annyira agyatlanul...de bakker, prémfiók nélkül viszi a pénzt rendesen).