banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Lejárt a szerk időm, csak egy gondolat ehhez. A legböszmetegebb TD szerintem a T30, amit még fenn is lehet tartani prém fiók nélkül. Úgy értem, hogy általában nem kerülök vele mínuszba. Most is volt vele 2 csatám, 1 bukó, 1 nyertes, 8e össz sebzés, +30e kreditet hozott. Nyilván ezek nem átlagos csaták voltak, de 2,3x annyi sebzést viszek be vele átlagban, mint amennyit elszenvedek, tehát a javítási költség elviselhető szinten van. Ez kb ugyanaz az arány, mint amit E3-al tudok, de persze annak drágább jóval a javítása, meg az E3-t tolom előre ahogy a motorja bírja, mert azzal imádok trollkodni. Mikor közvetlen közelről nem bírnak belőni, csak kiba drága a fenntartása. A T30-al taktikusabb, hull down kell, lehetőleg arty védett helyeken, de szintén kiba nagyot üt az ágyúja

Ahogy én figyelgetem, kb 1,8-2-es arány kell tier8-ban és 2-2,2-es arány kell tier9-ben, tier10-ben 2,5, hogy prém nélkül se menjen mínuszba a tank. Persze van még az assziszt, WR, ezek is befolyásolják, de átlagos WR-t és minimális asszisztot feltételezek. Szóval inkább nehéz tankra, medre meg TD-re igaz ez. Arty más tészta, kevés hp, de nagy sebzés kombó, light-nak meg sok az assziszt elméletileg, ott elég kevesebb sebzés.

Nekem egyébként meggyőződésem, hogy a WG a nagy TD (meg arty) nerfet nem csak kizárólag a sok sirám miatt hajtotta végre (mert sirás mindig van, az alapvető), hanem azért is, hogy ne lehessen a nagy tier vasakat prém előfizetés nélkül fenntartani. A nerfelési meg pálya átalakítási hullámok előtt egy tier8-10 TD-t, arty-t simán el lehetett tartani, pusztán a magasabb sebzés és kevesebb elszenvedett hp veszteség miatt. Ez nagyon csíphette a szemüket, de ha így nézzük, akkor sikeresen megoldották ezt a problémát is. Én nagy tier artyt nem tudok eltartani, persze nyilván nem is értek hozzájuk eléggé, de nem is akarok ennél több időt velük tölteni, IM-et valahogy kiszenvedem velük oszt jónapot, 800-1000wn8-at tudok kipréselni belőlük, azaz nagyon kevés sebzést, ergó bukok egy csomó kreditet minden csatában. A TD-k meg kénytelenek közelharcolni most már a legtöbb pályán, ami nem mindegyiknek fekszik (az említett t30 pl mehet előre, csak tudja takarni a testét), a wte100-t például már nem is tudom mikor vettem elő utoljára, mert egyszerűen gyötrelem vele játszani a mostani rendszerben. Az a baj, hogy a jpze100 se sokkal jobb, nem is álltam neki annak ágnak, talán a grille15, mint klasszikus TD használhatóbb lesz...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.16. 23:36:02