A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368850 Mondom, kicsit megnyomom a sebzést és elővettem a t57h-t, e5-t meg az orosz medeket, ja meg ez E3-t, ezek a legjobb sebző tankjaim. Az orosz med hozza is az elvárt sebzést, de a csapat jó része pikniken képzelte magát siegfried támadás módban. Még jó, hogy tier10 tanknál annyira nem érdekel, hogy leduplázom-e vagy sem. Könyörögtem nekik segítségért, de nem azért sem, egy oho végig ott lapult egy ház mögött, ha bármit csinál, szó szerint bármit, akkor lehozhattuk volna, mert ki tudtam volna még szedni 2-3 ellenfelet, ha lefoglalja őket egy kicsit.
Néha tényleg nem értem én ezeket, mit játszanak? Bújócskát? Elbújnak az ellenség elől és az a dolguk, hogy megtalálják őket??? Hihetetlen.
Ja és ezt a kört +149 kreditben zártam (csak a medál miatt, mondjuk), mondjuk legalább nem mínusz. Prém nélkül ugyan, de hihetetlen mit kell sebezni egy tier10 tankkal, ha nem akarunk nagy bukót kreditben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.16. 22:20:02