A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #368750 Egy tankos játék, mi ha nem küzdés?
Küzdelem az ellenféllel, hogy te lődd ki. Ha te csak bemész a pályára és szlalomozól, akkor te valamit nagyon rosszúl csinálsz. A küldetést mások írják össze. Mosz ha én azt mondom menj T 34-el 35k dmg-t meg 100 killt egy hónap alatt és te obj.410-el akarsz játszani, akkor abban neked mi a jó ? 
Ügyes trollkodás, hogy a VALÓDI probléma felvetőit trollnak állítsd be. Ez nem sikerült sajnos
Szerintem reális kérdés, hogy ez az új prém tank, miért SOKKAL gyengébb a többinél ? Miért gyenge a másik társa is ebben a nemzetben ? Akik játszanak ezzel, azok körében gyakran felvetülő kérdés és mivel magam sem tudom, így úgy érzem jogosan tettem fel. Lehet neked van igazad és gondolkodás nélkül kellene az egész játékot lejátszani.
Szerintem ennél mélyebbre nem érdemes ebbe a kérdésbe belemenni, mert csak személyeskedés és egymás megbántása lenne a vége. Én el tudom fogadni a te véleményed, miszerint bármiféle küzdelem nélkül, belső kérdések elhesegetésével kell végig balettezni a játékot.