banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• M0RN1NGST4R
    nem mondom, hogy nem frusztrált a dolog, de volt már, hogy jobban kiakadtam, csak kíváncsi lettem volna az ilyen vesztés sorozatok mögötti elméleti háttérre. én úgy számoltam, hogy ha egy csata kimenetele vagy győzelem, vagy vereség (a döntetlent is vereségnek számolom) lehet, akkor az 50% vagyis 0,5. két csata esetén 0,5*0,5. tizenöt csata esetén 0,5^15, ami 1/32768. de lehet hogy ezt rendesen elszámoltam. Persze ebben nincsenek benne az egyéni képességek stb. Na mindegy, az azért kicsit fura volt, hogy a matchmaker sorozatban dobálta a mi csapatunknak a failplatoon-okat, meg az artyval kempelő tier 10-es nehéztankokat. Nem mondom, hogy ez nem fordulhat elő, de azért igen ritka, gondolom.