A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368501 Ha ezek a kiba OI meg OIExp-ek nem lennének, akkor végre megint jókat lehetne menni a kv220-al, mert szemmel láthatóan nem ismerik a mostani gémerek, hogy a tornyát kell lőni. Illetve figyelni is kell rá, hogy soha ne csak a tornyát mutassam, hanem a testét is, mert akkor az lövik és ha kicsit forgatva van, elképesztő, mit túlél.
O-I-val szemben viszont esélytelen, arannyal sem, mert kiröhögi a 121 átütést és elfutni meg lassú. Kínomban mines hegytetőn megflankoltam egyet és az oldalába kettőt tudtam lőni, de még ott is pattogott, ha nem volt jó a szög, közben meg 2 troll ágyú lövés és viszlát (1 lövést hibázott az OI).
Az O-Iexp-t belövi, de van hogy oda is kell egyszerűen az arany, de ami a fő gond, hogy az brutál nagyot belém b.sz, nevetséges.
Meg mondom, én nekem ez nagyon gyanús, komolyan durván gyanús, hogy kapott egy kis kredit buffot. Nevetséges csatákra ad 15e nettót, prém nélkül. Régen meg pont azért nem játszottam vele, mert alig hozta a kreditet, sőt gyakori volt a mínusz, ha aranyoztam.
A valentine miért éri meg? tier2 ágyúja van, ki szeret szenvedni vagy aranyozol vele folyamatosan??? Még talán a BP, amit bevállalnák ezek közül, de az meg a csigatempó, talán még a kv220 is lehagyja.