banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Persze, rosszul csináltam valamit, mert nem mentem a lemming hordával, de őszintén nem is érdekel. Szerintem volt valami rejtett kredit hozam buff ezen a kv220-n mert egészen kiválóan hozza mostanában a kreditet (talán mióta újra árulták egyszer, vagy csak illúzió, de nekem ez soha nem tűnt jó kredit termelőnek, most meg kiválóan hoz).

6-7 tank meg hadd lőjön, ha side scrap-ben vagy és nem tudják, hogy a tornyát kell lőni, hanem folyamatosan láncolnak csak, néha sebeznek, de pont elég hülyék/amatőrök ahhoz, ahogy kilőjem őket mielőtt elfogyna a hp-m, utána már meg is érkeznek a hátamban a másik oldalon győztes ellenfelek és kiszednek hamar a maradék hp-ból. Elég lett volna, ha lerohannak, de nem, be a fedezékbe, ki a fedezékből én egyet lőttem beléjük, ők meg egy csúszót rám. A kv1 ráadásul merőlegesen jött ki, könnyű préda. Az epic rész mégis az volt, amikor leláncoltam egy su85-t és a megmentésére siető m7-t is, pont olyan helyzetben, hogy nem tudtak rám lőni. Kis kávé, szivar szívás (képletesen) és először a su-t lőttem ki, utána az m7-t, volt némi ugatás miatta a chat-ben. Közben lőttek rám pár csúszót a társaik meg az arty próbálkozott újra levenni a láncomat, csinálják csak.

Lehet, hogy furcsa egyeseknek, de nem kell minden tankkal besz.rni és a hegy mögött lapítani, hanem jól beforgatva ki lehet rakni, persze ha pl az említett kv220-nál látom, hogy pofán lőttek, akkor sokkal óvatosabb vagyok és akkor nem is tudok egy oldalt lehozni egyedül.