banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Abszolút éthető, reggel mondom gyorsan letolom a 20+20 aranyat a kv220-al, eddig maximum 5 csata kellett hozzá összesen, most már úgy voltam, hogy a 10. volt az utolsó csata és éppen sikerült. Ha van ennek a játéknak söpredéke, még az aljánál is aljább játékosai, azok mind összegyűltak abban a csapatban, amivel voltam. Egyedül harcolok 6 tankkal szemben és még a patkány arty is engem lőtt, szerencsére csak láncolni tudott. Mire éppen kilövöm mind a 6-t, mert szerencsére tardok voltak ellenem is, bemegyek arty biztos helyre és akkor zúdul rám a másik oldalról megint 6-7 tank, de ott már nem tudtam mit csinálni, nem maradt hp-m a további harchoz. A csapatom többi 13 játékosa + arty nem bírt el lényegesen kevesebb ellenféllel úgy, hogy a top nehéz tankok mind engem támadtak.

Írtam az OIexp-nek, hogy ez egy büdös nagy nulla, amit alakított, erre mondja, hogy én meg biztos aranyat lőttem. Mondom mi van? Lőttem aranyat, a kv220-ban ez nem megkerülhető, de mondom neki, sokkal sz.rabb az ágyúja és egyébként nem full arannyal mentem, de nekem az arany átütése kevesebb, mint neki az alap lőszer, szóval nem értem. Arról nem is beszélve, hogy nekem kellett egyedül harcolnom az ellen kemény nehéz tankjaival, nekik meg csak medekkel meg tédékkel.

Tényleg a legszívesebben én is megfordultam volna némelyik csatában és a buta fejüket lőttem volna a sok retardnak... Most akkor játszani akarnak vagy mit akarnak? Ül a hegy mögött, tőle 50m-re meg élet halál harc folyik, de ő vár, mert kockázatos kibújni. Meg a hasonló jelenetek, fullos lemming vonatok, ha a hátamat védi 3 tank 1 ellenében, akkor sem lehetek benne biztos, hogy megvédenek, mert sokszor elbújnak és hagyják az ellent, hogy lője a hátamat vagy egyszerűen, gyorsan és núbber stílusban meghalnak a nyílt terepen való egy helyben állás miatt stb stb stb
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.12. 14:44:29