banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az a baj, hogy ezek a szellemi nyomorultak nem értik ezt az arany körüli eszme futtatást.

Mindig a sírással jönnek és írom nekik, hogy ez nem sírás, inkább sajnálom őket.

Én sem vagyok a nulla arany használat híve, használja, de gondolkodjon, ennyi. A játék öröméhez hozzátartozik, hogy bizonyos helyzeteket megoldunk, megkerüljük, L alakban beállunk csapattárssal, helyezkedünk, leláncoljuk, HE-t használunk. Ezek mind valamiféle gondolkodást jelentenek, amiktől érdekesebb lesz a játék.

Az arany lőszer nekem pont ezt az örömöt venné el vagy csökkentené, mert aranyat rántok, oszt az majd szétb.ssza a pofáját az ellennek. Én vok a király, meg az istencsászár.

Ennyi a történet, több arany = kevesebb értelmes szórakozás. Van persze egy értelmes szintű arany használat, amikor konkrét célből nyúlok hozzá, például hogy biztosan kiiktassam az ellenfelet aki már csak egy lövés és ezzel egy ágyút a csatából. Jó, azt is elfogadom, aki azt mondja, hogy ez is sok és az arany ott kezdődik, ahol a játékos tudása véget ér, de egy ésszerű arany használat nálam még elfogadható.