418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Aki nem tudja, hogy a kv220 tornyát kell lőni, annak ma is tud meglepetést okozni, de OI derp ágyú ellen esélytelen, OI-exp-et be tudom ugyan lőni, de a normál lőszer hajlamos pattogni, miközben kapom a 300-as lövéseket tőle 130 pennel, nem egy kellemes dolog. Néha le tudok győzni egy-egy agyhalott OIExp játékost vele, de általában ők győznek. OI ellen meg semmit nem tud tenni, szemből az arany is csak gyenge pontot vinne be, de ahhoz meg baromi pontatlan az ágyú. Evvan, nem sírás ez, de változik a játék és nem teccik, hogy ágyútölteléknek gondol a WG. Akárki akármit gondol, ez biztos, hogy a WG szándékos terve volt, tier5-6-ban adni egy tankot a gyenge játékosoknak. Persze most is látni 0 sebzéssel meghalni OI-t tier6 csatában, ha tényleg botokat megszégyenítő idióta játszik vele...

Ha ezt szeretné a WG, akkor visszaveszem majd az OI-t, persze addigra lehet, hogy szétnerfelik, mert jön majd valami új ág, meg szerintem az OIExp kredit termelő képességével csinálnak valamit.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.28. 21:32:32
  • Angelus1991ster
    Japán Titánok eljövetele előtt a KV-220-2 is Titán volt a maga tierjében.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.28. 21:21:21
  • András77
    Az OI-exp a tier3-5-t terrorizálja, az OI meg tier4-6-t, annyi a közös bennük, hogy +1 tier-től sem ijednek meg, +2 tier már ellenfél nekik. Az OI exp ráadásul mozgékony is, igaz páncélja nem sok, de legalább sok hp van.

Szerintem ezek a tankok lecsúsztak véletlenül egy tier-t, talán mert az o-ni és az o-ho nem volt jó egy tier-el feljebb vagy nem tudom az okát.

Nerf értett tankok keményen, főleg mert az OI exp valami elképesztően jól hozza a kreditet is. Jelenleg szerintem a legjobb tier 5 nem prém farm tank. A vbaddict szerint is az első tier5 nem prémium tank bruttó kredit termelésben és második nettóban. A Bishop előzi meg nettó kredit termelésben, de nyilván csak a sunyi sutyerák arty taktika miatt.

Ezek a tankok arról szólnak, hogy kapnak az egységsugarúak egy olyan tankot, amivel tényezők lehetnek, jobb játékosok meg letarolhatják vele az ellenséget. Tier6 csatákban elég megnézni az elején az mm-t, ha az ellenfélnek több OI tankja van és nem valami orbitális idióta mindegyik, akkor lehozzák a csatát jó eséllyel. Tier5-ben már nem is szeretek menni a kv220-al, mert az OI exp meg OI ellen teljesen tehetetlen. Basszus mire lebontok egy OI-exp-et az már 5x megölt engem és akkor azt nem is számolom, hogy alap lőszerrel pattogok róla. pzkopf t-25 meg a chi-nu-kai is csak távolsági harcban tud OIexp meg OI ellen hatékonyan bármit is tenni. Ilyen szempontból már a t-25 is egyre kevésbé használható, mert a chinukai +30m alap látótávja meg a használhatóbb ágyúja jelentős előny a távolsági harcban. Nem is lepődöm meg, hogy a chinukai a legjobb tier5 prém tank nettó kredit hozamra, nekem is gyakorlatilag ez maradt egyedül használható tier5 prém tank ilyen OIexp meg OI áradat mellett.

Evvan, ezt kell szeretni, mondjuk bárki megveheti, ez normál tank, nem prém. Valószínűleg én is visszaveszem az OI-t az OHO után, mert semmi jót nem hallottam a tier9-10 tankokról, akkor már inkább trollkodok kicsit az OI-val.
  • Nihili
    Komolyan nem értem, hogy miért játszol még mindig ezzel a játékkal, ha hiszel ebben a sok ökörségben, amit összehordasz. Amúgy a helyedben felkeresnék egy szakorvost, mert simán megvannak nálad a paranoia tünetei:"A paranoid zavar vezető tünete a jól rendszerezett, sokszor gondosan kidolgozott téveszmék ill. téveszmerendszerek fennállása, melyek között belső logika érvényesül, és amelyek igazság tartalmában, valóságosságában a személy megingathatatlanul hisz."
  • Toweliee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak téged nem akar megvenni, mert te annak ellenére, hogy kurvára nyígsz, évek óta ezt a játékot játszod, ergo: bármit csinál a wg, nem tud megfelelni neked MÉGIS játszol a játékkal.
  • Angelus1991ster
    Crycoming
    Ó hát a ...................... engem megvenne kilóra a bölcs és szeretett dicső Wargaming.net. .......................-al is megvett volna, csak hát tudjuk mi lett.
  • Toweliee
    Nekem Kappa :))

@Sherman0070: A lövege nagyon jó, mozgékonysága illik hozzá, páncél nem lényeg. Teljesen az én stílusomnak fekszik.

(mindössze pár hétig most nem nagyon fogom elővenni a játékot)
  • yossarianHUN
    Kappa, vagy nem kappa?
  • Sherman0070
    Egy luckos szar az egész tank. Néha olyanokat pattanok arról a 40milis lemezről hogy az már nevetséges....
  • Toweliee
    Nagyon jó ez az FV med, megérte kihúzni (a prémiumra gondolok)!
  • yossarianHUN
    A replayek és bevágott eredmények már spoilerban vannak, úgyhogy sok vizet nem kavarnak (megjegyzem ezért is le kellett futni pár kört).

Értsük már meg, az, hogy valami jogos, nem jelenti azt, hogy szükséges, kívánatos, de még csak azt sem, hogy elfogadott. Mellesleg a jogosságáról megint lehetne vitatkozni, szerinted jogos, szerintem nem. Még ha a Churchill VII-ről lenne szó az lenne, de akkor nem lehetne az "anti-német bias" címen még további sorokat hisztizni róla. Részrehajlásról meg nincs szó, hiába látjátok bele, amit bele akartok. Kőkemény kapitalista, és mint ilyen haszonleső, és sokszor kapzsi banda, az tény, de ez minden mai mammutcégre igaz, maximum a WG-vel ellentétben nincs velük annyi dolgod, hogy feltűnjön.

De felőlem még emiatt is lehetne panaszkodni, egye kánya, felőlem még hetente is felhozhatja boldog-boldogtalan a témát, de hogy valaki naponta böfögje ide oldalakon keresztül szóról szóra ugyanazokat a fröcsögéseket, amiket tegnap, az elmebaj, és trollkodás. De akkor kérdezz körbe, hogy hányan tartják ezt kívánatosnak a fórumon, mert én úgy láttam, hogy már nem egy embernél borult ki a bili, és szólt rá. Én is többször rászóltam, pár napig csönd volt, aztán indult az egész először. A Kubukli történet ugyanez volt. Van, aki nem ért a szép szóból.
    Most elmehetnék a moderátorokhoz, és tíz az egyhez, hogy nekem adnának igazat, de hármat találhatsz, kire lenne utána rásütve, hogy rohadt despota.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.28. 17:58:07
  • lexlutor
    ne nevetess mar, megis melyik forumot lenne erdemes megorizni az utokornak? :DDD
    konkretan, ha valaki a siras miatt nem talal meg valamit, akkor utana a replayek, a bevagott eredmenyek es eppen azert nem fog, mert van rajta sapka vagy nincs. HA akarja, megtalalja.
    es ne is menjunk bele, mert konkretan egyikunknek sincs fogalma arrol, hogy megis mennyien. es ezt a forumot valoszinuleg azok, mar evek ota itthagytak, amikor meg legendasan nagy flameles volt. szerintem.
    en is unom, de attekerem. mert jogos. az hogy itt nem megy vele semmire, vagy leszarja ,hogy csomoan szoltak mar neki, az mas teszta. de ettol meg jogos a sirasa.
    es igen, sajanos abban is igaza van h tajgai okadek reszrehajlo, nyiltan a pofadba hazudo ruszki band. es ezt te is jol tudod, az evek alatt tucatnyiszor bizonyitottak. es ha szemermesen nem beszelunk rola, attol ez nem fog valtozni.es igen! attol sem ha beszelunk.
    az meg h valaki tokuresen szeret latni egy forumot vagy sem, megint izles kerdese.
    szerintem.
  • Plata
    Hát csak 22 van,de azt kb 10 perc el lövöldözni.
  • yossarianHUN
    Mivel tized annyian játszanak velük, mint a WoT-tal. Ettől függetlenül a sírásnál a csend is jobb. Abba ne is menjünk bele, hányan hagyhatták abba a fórum olvasását, mert nagyítóval kellett kimazsolázni a vinnyogáshullámok közül a lényeges tartalmat (nálam is többször rezgett a léc, egy ismerősömről pedig konkrétan tudok, mert mondta). De azért meglep, hogy még így is vannak, akik Angelus naponta rendszeres, és gyakorlatilag szóról-szóra megegyező hisztirohamai mellett kampányolnak, amikre már minden, kicsit is gyakran erre járó pontosan tudja hogy jönni fog, és többnyire szóról szóra tudja, hogy mit fog tartalmazni. Rohadt ruszki fejlesztők, szargaming, büdös alkesz parasztok, miért nem buffolják a Toldit, szőrőstalpú rohadékok, Turán. Ezt aztán érdemes megőrizni az utókornak.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.28. 17:24:20
  • Angelus1991ster
    22 tőtet? Ejj de kevés ez így.
  • Plata
    Jah t49,nekem 16 repeszromboló és 6 Kumulatív van ha jól emlékszem.Ternészetesen 0 gold,mert azzal csak a bénák mennek.
  • lexlutor
    vegulis az aw forum vagy a wt forum sokkal jobb, van h napokig nem ir be senki semmit.
  • Angelus1991ster
    Mé nem olyan?
  • Plata
    Lidérc?
    Na második csata még poénabb lett basszus.Mai stat T49-el.
    Találat/Lövés: 10 / 12 (83.3%)
    Átütés: 10 (100.0%)
    Be lőttem vakon az ellenségbe hármat,kettő nem talált,a harmadik kinyírt egy At 15-öt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.28. 16:57:41
  • Angelus1991ster
    Mi a lőszer elosztás javaslatod a Lidérc tank esetében?
  • Plata
    Mai első köröm T49-el.
    Ugye tudod mi az a T49?Bár a szellemi képességeidet ismerve nem biztos hogy ismered.De 152mm-es troll ágyúja van.Marha lassú célzással irtó nagy cél keresztel.Remélem a cél keresztet tudod mi.
    Találat/Lövés: 6 / 6 (100.0%)
    Átütés: 6 (100.0%)
  • Plata
    Úristen,ez az agyhalott idióta ide is eltalált.
    Az a videó olyan szar mint a készítője.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.28. 16:21:57
  • Pales27
    neked ajánlom, ezt is vedd figyelembe
  • Toweliee
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))
  • medve555
    Részletes elemzés a wot szélhámosságairól. Az újabb megfigyeléseket is itt jegyzem fel.
  • replicabuk
    Toldi meg a magyar T betűsök :D
  • yossarianHUN
    Stip-stop Csörcs 7 és T-43.
  • replicabuk
    t7: Chi-Ri, Challenger
  • yossarianHUN
    Igen, tényleg promotáljuk még a sírást, elvégre valamiért mindig jogos lesz, hisz rossz tankok mindig lesznek, és egyébként is csak a fórum hsz-ek kb. 94%-át teszi ki jelenleg a sírás. Ami még viccesebb annak fényében, hogy ezt a 94%-ot hónapok/évek óta ugyanaz a 2-3 ember termeli ki.

De akkor válasszuk ki a legrosszabb 3 tankot minden tierből, és osszuk be, hogy ki melyik miatt fog sírni.
  • lexlutor
    ha e50re mondja h mennyivel szarabb valaki, az gaz. de ha tenyleg szar, akkor mar hadd legyen jogos a siras.
    a kettos mercerol meg csakk annyit, h pl ebben az esetben a szarok kozott meg veletlenul sem tunik fel egyetlen sztalliniumbol keszult csoda sem.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.02.28. 14:36:06
  • yossarianHUN
    Ennyi erővel mindig indokolt a sírás, mert mindig lesz egy legrosszabb tank. Ami még csak nem is igaz, mert a Church VII például nagyságrendekkel szarabb, de az ARL-t is csak a 100 mm-es ágyúja menti meg egy paraszthajszállal attól, hogy totális fosrakás legyen. De aki hisztizni akar, az meg is fogja találni az okát, hogy hisztizhessen.
  • lexlutor
    azt meg csak ugy mellekesen meggondolando, megis mire tud meni egy o-ni val szemben egy vk meg egy kv....
  • lexlutor
    az op agyut alairom h elvettek, de pontosan mivel is lett jobb, h heavy lett, marmint a tobbi oroszhoz kepest?
    mert azonkivul, h a szokasos "adjunk neki jo sok hp"-t, az majd mindent megold mellett, legalabb lassu lett, a pancelja megmosolygtato, viszont legalabb a rovid 88al jol tudsz a t6 oroszokrol (is) pattogni, es rofban annyival nem jobb. az l70el meg konkretan kirohognek.

szoval elo lehet adni a hattyu halalat, h mindig megy a siras, de azt te sem mondhatod komolyan, h a nemet t6 bmikor a listad elejen lehetne, ha rangsorolnod kellene a a t6 heavy-ket.

es pont ugyanez a helyzet t5ben is, amit linkeltem.
    http://ritastatusreport.live/2016/02/25/o-i-exps-firepower/
  • replicabuk
    21:9-es képaránnyal játszik valaki? csak azért mert jelenleg 16:9 es monitorom van, és vásárlást fontolgatok, csak nem tudom, hogy a wotban is szélesebb lesz a látómező mint a többi modern normális játéknál 21:9-es monitorral.....
  • Angelus1991ster
    Azért még annyira nem mongoloid kinézetűek.
    ( és itt a nagyrassza gondolok, furcsa hogy a betegség és a nagyrassz megnevezése azonos,
    mongolid kifejezés kifejezés jobb lenne a nagyrasszra)

http://ritastatusreport.live/2016/02/25/victor-kislyi-a-fresh-billionaire/
  • yossarianHUN
    Azért lett heavy, mert rohadt OP volt azzal a konisch ágyúval. De tök mindegy, mert akármit nerfelnek/buffolnak, mindig lesz valaki, aki a fórumon veri az asztalt, hogy rohadt, suttyó, egydalos kelet-európai disznók. És általában mindig ugyanaz(ok). Ők azok az emberkék, akiknak az egyes számú újévi fogadalom az volt, hogy naponta minimum 15 sornyi fikázást írjanak a fejlesztőkről, akiknek a játékát évek óta éjt nappallá téve nyüstölik. Akik évek óta ugyanabba az étterembe járnak, ahol kétpofára zabálják a körömpörköltet, de közben két falat között kötelező jelleggel, levegö után kapkodva szidják a szakácsnőt, ahogy a csövön kifér. Szerintem ezen a real life szituáción elég sokan felvonnák a szemöldöküket, de valahogy a netes fórumokon megszűnik a józan ítélőképesség és önkritika.

Ha holnaptól levennék az összes orosz tankról az ágyút, akkor is lenne valaki, aki megmagyarázza, hol van ebben a rohadt ruszki nacionálfasiszta kettős mérce.
  • lexlutor
    a kelet-europaibol, nyugodtan kihagyhatod az europait :))
  • Angelus1991ster
    Nekem is finom falat, de jó biztos távolból csipegetni. KisTitán O-I Exp. megvan , de kellett a free xp a Titán O-I-hoz( ami most már BiÁ-s is lett XD), kisTitánt annyira nem kedveltem. Szívesebben megyek más t5-ös heavy-vel.
    Kellettek ezek a tankok, hogy legyen mitől félni. De sajnos nem írták meg hozzá a normális MM-t.

Plata: Azt megértem, hogy a Vk 3601 H-ból azért lett heavy, mert német ágon t6-ban nem volt egy heavy, de azért nem kellett volna így kiherélni. Crycoming:
    Egy multinacionális cég, mi a fasznak alkalmaz kettő mércét.Innen is látszik, hogy honnan jönnek, suttyó egydalos kelet-európai középszerű cég ez.
  • lexlutor
    amugy igazabol nem arrol szol szerintem a dolog , h maga a tank op vagy nem, bar eselyesen elegge, hanem inkabb h az az agyu ami most van rajta, rohadtul nem odavalo lenne.
  • lexlutor
    onnantol fogva h nem egy tomato ulbenne, ki fog jonni a papirforma.