banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egy kérdést válaszolj meg nekem, miért jó zunikumnak lenni? Úgy értem, hogy mesterségesen előállított színnel büszkélkedni. A legtöbb embernek van olyan tankja, amivel már a normál fejlesztés közben is tudja hozni a zunikum statot, némi aranyozással még több tankja lenne erre célra és egy reroll és ezekkel megy és zunikum. Ennyi, gyakorlatilag a legtöbb játékos tudná ezt, legalábbis sok.

Az alapvető kérdés viszont annyi, hogy minek? Ad kedvezményt a párizsi árából a hentes a zunikumnak vagy mi a kézzelfogható előnye? Esetleg kiemelt arty célpont, vagy jobban elfogadják a szakaszfelkérést meg ugye nevesebb klánba belépő (de amennyire tudom van próbajáték, meg azért ránéznek, hogy mivel is érte el a szintet, nem hülyék teljesen).