A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #368434 Egy kis kedvcsináló Großtraktorhoz. Nem mindíg olyan rossz a MM hozzájuk, sőt ! Érdemes volt clubberkednem, mert láss csodát találtam is belőlük és csak T3-ba mentek
Örültem nekik és nem is éltek sokáig a túloldalon lévők. De az ami döbbenetes az itt is az hogy 3-ból 2 játékos kék statú és a harmadik is zöld vagyis : Igen ! ....
...........az unicumok veszik ezt a papír hulladékot. Valószínű a statjuk húzása miatt, mert jó a winrateja. Hihetetlen, de ezt a teszt szerveren nem próbálható ki, papír, nem tierlimites ormótlanságot bizony "kék-lila" játékosok kötelező darabja

Így hát imhol az unicumok írják a divatot és ez kötelez : tessék megvenni a Großtraktor-Kruppot, mert ők azzal játszanak ! Támogassátok ezzel a pár ezressel a WG-t és nekem is lesz még több ingyen unicum fragem

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.11. 21:36:47