A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368430 A kis tier-ben játszókat lenézik ugye, de egyébként alábecsülni nem szabad egy unicum szintű teljesítményt még kis tierben sem. A wn8 ugyanis úgy van belőve, hogy a játékosok 99,6%-nál (ha nem tévedek, de már régen néztem rá, meg a szint is változhatott közben) jobbnak kell lenni hozzá.
Na most azért ennyi sealclubber tutira játszik kis tierben is, úgyhogy azért az sem automatizmus, hogy valaki kis tier / op tank és akkor egyből unikum lesz, mert meg kell kűzdjön a többi stat császárral, akik ugyanezt szeretnék és akár még full arannyal is tolják a cél érdekében
Nem is a teljesítmény szempontjából közelíteném meg, hanem kicsit olyan szánalmas dolog ez, hogy most azért ölöm a tier1-3 kezdőket és a sealclubberekt, meg a casual / alkalmi kis tier játékosokat, mert mekkora császár vagyok már.
Én is előveszem néha a kis tier tankokat, mert gyors a csata, prém tankban jól fejlődik a legénység vagy pl a pzs35-el a 4 frag küldetés 2-3 csatából hozható volt, szóval ha nincs tier limit. De üzemszerűen ott tolni, az már nekem valahol aljasság kategória lenne.
Amúgy OP tankkal sem könnyű unikum szintet hozni a wn8 rendszerben, ez mondjuk előnye, de igaz, hogy ezer más probléma van vele.
Egyszer voltam egy csatában dyaebl-el, t57h-val jött és utána néztem, hogy 4e sebzés átlaga van vele. Qrva sok. A csatában beugattak neki, hogy azért unikum biztos, mert op tankokkal megy, mint az ilyen t57h (na ő egyébként pont nem, megy mindennel, mondjuk arannyal nem spórol, az azért hozzá tartozik, de nem full arany spammes, de láttam, amikor fontos volt, aranyat töltött, legalábbis a chat-beli ugatásból ezt láttam, illetve egyszer volt ellenem és arannyal szedett ki, de addig nem lőtt aranyat, szóval okosan használja).
A csávó, aki beugatott neki 1,9e sebzést tudott hozni a t57h-val. Szóval op tank ide vagy oda, nem olyan eccerű azokat sem kijátszani és a wn8 rendszer meg elvileg kompenzál is, hogy csak a legjobb 0,4% csússzon bele a zunikum szintbe.
Szóval nem könnyű kis tierben sem húzni, de inkább szánalmas ez a törekvés kis tierben, ezt a szót használnám rá.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.11. 21:25:19