banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én pontosan ezért álltam meg az oho-val, mert egy tohonya dög és tier8-ban már nagyon jók az ellenfél gyors tankjai. Az O-ho-nak ráadásul úgy vannak a csöcstornyai, hogy jobbra előre van normális gun dep, bal irányba meg nem tudok vele a sarkon támadni, mert nem tudom lehajlítani eléggé vagy ki kell toljam az elejét 90 fokban és akkor meg szétlövik meg leláncolnak, kösz azt nem, ez jobbkormányos tank, tehát jobb irányba tud támadni

Még az O-ni elmegy szódával, bár az is szenved eléggé, de az o-ho már borzalmasan rosszul játszható és semmi jót nem hallottam a tier9-10-ről sem. Nem tudom, de nagyon nem vonz ez az ág tovább, lehet még az o-ho-val kiszenvedem a fejlesztést valahogy és visszarakom a bandát az O-I-ra, azzal még fun volt a játék, ha nincs túl nagy arty veszély, mert az artyk persze hamar megtanulták, hogy nagy és lassú és kövéreket bele lehet b.szni az oldalába meg a tetejére.

A sebzés rekordom 1050 körüli volt egy WT-be az O-I-val és volt ugatás, mert egy kazal modul meg legény ment vele.

Érdekes, mert a troll ágyún én csak HE-t használtam, AP-t soha, de most elgondolkodtatott, hogy írtátok az alap lőszert, mert tényleg elég lehet sok tankra.

Egyszer egy dodgem amx megpróbált trükközni, hogy nem tudom majd lőni, ha az oldalamhoz simul, de nem is kellett lőnöm, mert eltapostam szétrobbant a tank rajtam, elszámolta a kerülő út ívét.

Még most is van pár olyan idétlen, de amikor bejött az OI rendszeresen azzal szórakoztak a debilek, hogy beforgatták a kisebb tankokat a csapatjukból indulásnál és tolták maguk előtt. A szerencsétlen egyszerűen nem tudott elszabadulni. Nagy móka lehetett a retardoknak.