418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Pedig az a 240penes goló,abban a tierben brutális dolgokat tud művelni
    Igaz kell bele egy normálisabb brigád,mert anélkül én is csak szívtam vele,hiába locsoltam beléjük a kólát
  • Sherman0070
    Nekem M44-el nem nagyon adja.
  • joe662
    Jól müködnek
  • Angelus1991ster
    Kéne ez a mód

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.27. 14:52:54
  • Sherman0070
    Ezek az arták hogyan működnek? Tegnap amikor beszűkült akkor 50% hogy betalált. Ma jó ha 5%-os találati arányom van artával.
  • Rammsch31n
    Huh a mai nap folyamán már nem először olyan "bug" jön elő, hogy a csata részei, a garázsban megmaradnak... én meg csak nézek.... :"D
  • Angelus1991ster
    Szeretett és bölcs Wg-sek is megírhatták anno, csak könnyebb kiadni a módokat, mint minden játékost terhelni módokkal. Az ilyen minimap tank kiírós és látótáv és rádió körök fingom sincs mennyivel terhelik az fps-t.
  • Rammsch31n
    Ja, szerintem így erre a mod-ra nem lesz szükség...
    ahhoz képest, hogy ez már mod-ként mennyi ideje megvan, kurva lassúak....és igazából csak lopják a dolgot...meh.
  • Angelus1991ster
    Ezzel akkor a módokbol kifognak kerülni a minimap körök?

Még egy év és behozzák a sebzés számláló panelt :D
  • Plata
    Hááát halvány fingom sincs.Asse tom mi az a HR rating,
  • Rammsch31n
    HR az nem Hitratio? Azaz szerintem az EU-n belül elérted a legjobb 1000 lövés találati arányt....
  • Angelus1991ster
    Congratulations! You entered 1000 of the best players in [HR] rating! - ez meg mi a picsa?
  • Plata
    Nyolcas is elég.
    Nekem ISU-val lett meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.27. 08:42:03
  • Rammsch31n
    13 90-el csináltam még a T55A-s küldiket...mert csak az az egy ág volt lightokból húzva....
    a STUG-hoz meg bármelyik 10-es jó, de akár 9-es is...szerintem.
  • brasco84
    mivel én az utóbbi 1 évben nem játszottam, csak most kezdtem újra, nekem még a stug sincs meg :D HT, MT megvan, Spg 80%os, de már se TDm, se Light tankom. a kérdés az lenne, hogy elég e egy obj 704 et visszavenni, vagy szükséges e a 10 es TD? mondjuk ha tovább akarok menni.., lightból meg csak 13 90em volt, nem tudom azzal meddig lehetne jutni
  • Plata
    Nekem még T28 sincs kész,igaz én keveset játszom,és akkor is főleg t49-el.
  • Userx2
    Le a kalappal azok előtt, akik 13 hónapja csinálják a küldetéseket.
  • Plata
    Aha a retardáltak jönnek,és ahogy elnézem xvm-et használnak.
    Csata még el sem kezdődik idióta rinyál hogy 32% esély van a nyerésre jaj de szar a csapat.
    Győzelem
    Westfield
    T-10
    Szerzett tapasztalat:2 552 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 42 934
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Javítás: -6 887
    Lőszer: -14 910
    Fogyóeszköz: -3 000
    Total: 18 137 WN8: 5 110 (100)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.26. 23:54:19
  • András77
    Ma összegyűltek az agyhalottak a csapatokba, ahova engem rak az MM? SP-t 5. csatára tudtam leduplázni, de csak kolobanov medállal, gondoltam, hogy szép nap lesz. Chi-nu-kai 2 vereség egy döntetlen zsinórban : 1001 sebzés - 3 frag , 1536 - 7, 1733 - 5. 1400 sebzés átlag és 5 frag átlag mellett (tier 5 med tank, csak viszonyításnak) nem lehet a tankot leduplázni
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.26. 22:46:55
  • R3nton
    hát ritka nagy szopás az biztos. A heavy és a light még talán a könnyebb. Med utolsó nekem nem akar kiválóra összejönni, TD 15 sehogy se, artyból meg vagy 4-5 hiányzik még, de egyébként én nem vagyok hasra esve az m44-től, szerintem az M55 a legjobb.
  • brasco84
    nem ragadnak be a pályák, ja. ma 10 csata, 5 live oaks 4 overlord, 1 mines, nevetséges, vagy vagy 40 map ebbe a kurva játékba.
  • Lichtmaschin
    Maussal is hasonló gondjaim voltak, csak még ráadásul lassú is volt, nem értem oda sehova, és kapásból aranyat töltöttek ellenem. Torony elejét bármilyen beforgatott állapotban beütötték, orosz medek pedig szétkaptak bárhol is voltam....amennyire vártam annyira csalódtam és nem azért mert szar lett volna, hanem mert túl sok gyenge pontja amit már rég buffolni kellett volna.
  • tiszabalazs
    A camo kemeny a lista aljan...
  • Rammsch31n
    http://thearmoredpatrol.com/2016/02/26/new-fv4202-p-stats/

anyjukat, legalább 40-re emelték volna a top speedet omg...
    na majd most én fogok itt nyavalyogni, mint egyesek a toldi miatt.
  • Mydgard
    Ez hót komoly, nem jon ossze. Az E100 papir, a csove meg lassan szukul, lassan tolt es mindenrol lepattan. Majd valami ruszki csodaval megcsinalom.
  • Malachit
    Kösz, most már könnyebb lesz a nagyágyúval. Sajna elég hektikusan megy még így hosszú kihagyás után. 2015. Júniba abbahagytam. (Kilépés a klánból, meg kijött a WOWS is :) ) Több pályán nem találom még a helyem. :/
  • yossarianHUN
    2050
  • Kryon
    T28-al küzdök még én is. Kicsit későn kezdtem a WoT-ot, 6os volt a legnagyobb tankom mikor behozták az IM-et. Előbb még ki kellett/kell fejleszteni olyan tankokat, amikkel egyáltalán meg lehet csinálni. :D
  • Malachit
    Hát nekem még a T28Protko sincs meg. Régebben próbáltam a nehéz tank küldetést Mini Mouse-al, de auto goldot kaptam mindig. Egérkével ált nyílt pályát kaptam, fealdtam. E75-öt eladtam anno. Tegnapelőtt majdnem meg lett az MT15 2K sebzés TD-be éld túl és nyerd meg, csak még 1-2 lövés és 1 kis túlélés kellet volna, csak hát az a fránya T95 annyira pucsított előttem, hogy kénytelen voltam ráugrani és teletárazni HÁTURUL :D Aztán kilőttek :P

T54E1-nél kék stathoz mennyi átlag sebzés kell, 3k+?
  • bekescsaba
    Akkor mit szólnál az objectes arty küldetéshez?

Nekem úgy lett meg az object260, hogy ignoráltam a komplett TD missiót, ergo kiválóra csináltam meg a HT, LT, MT, és SPG küldiket.

Ráadásul a HT15-öt 3 szorra is, mert csak a harmadiknál maradtam életben. De a legnehezebb az SPG volt.

S valóban, az M44 a legalkalmasabb arty erre, én 7-es tankkal mentem platoonba, úgy pörgötte az XP-t, hogy csak na.
  • Angelus1991ster
    Az O-I-val megcsinálható már.
  • Angelus1991ster
    Nem-nem. Wg szerint neked akkor is szopnod kell tankért.
  • M0RN1NGST4R
    bakker, senkinek nem tudok választ írni.
  • M0RN1NGST4R
    Bocsi, Mydgard #369379-es hozzászólására akartam volna reagálni és ő HT-15ről beszélt szerintem a StugIV küldetéseiben.
  • M0RN1NGST4R
    Köszi, erről nem tudtam. a legutolsó infóm az volt, hogy az eredetileg tervezett fél éves időtartamot meghosszabbítják és hogy ugyan bent marad még a játékban de biztosan nem örökre.
  • András77
    Én inkább azt csinálnám a helyükben, hogy kiváltanám egy grind/IM küldetésre. Pl a LT15, ugye 7e spot + sebzés ha valakinek ez sikerül ok, helyette lehetne mondjuk egy jóval reálisabb, de még mindig nehéz 5e-re, de ezt mondjuk 25x kell teljesíteni. Ilyen módon nem lenne pofon egyszerű, de mégis teljesülne a WG vágya és sokat kéne játszani érte.
  • tiszabalazs
    Marmint 3k hp-val gondoltad a 12k-t ugye? :)
  • Angelus1991ster
    Még a 158 ezer csatás EvilJoe-nak sincsen meg a T-55A, pedig annak meglehetne.
    Árlag juzernek agyvérzés árán lenne meg a T-55A.
    Jobb lenne ezeket a szennyes missziókat megfelelő kredit és free xp-vel kiváltani, hogy a tank meg a szuka legénységi tagok meglehessenek.
  • András77
    6e-t? Az nem az a küldetés, már a t55a-nál járok, 12e-t kell hoznom. Bélával, e75-el már sikerült, maus-al már többször is közel voltam, de nem értem még el és mellé még győzni is kell, ami felezi a lehetőségek számát. Azért Maus-al sem úgy van, hogy kiállsz aztán majd rád lőnek 12e-t, mert egyrészt aranyt fognak rántani, másrészt HE-t, harmadrészt van arty is általában. A negyedik probléma az, hogy közelharcban sem könnyű vele és én általában nem így siderscrapelek, hanem kisebb szögben, csúszóra veszem. A maus-nak ez a kínja, hogy kis szögnél az arcát belövik, ezért bátran jó nagy szöget kell vele bezárni. Ráadásul nagyon rühellem az olyan csatákat, hogy nem lehet vele lőni, csak pattogtatni, mert ha ráfordulok, akkor 4-5 ágyú lövi az arcomat.
  • Rammsch31n
    Szerintem ha nerfelik, nem a 9.14-el fogják, mert ha ezt lenerfelik, szerintem a többit is kéne...de mivel ezzel nem akarnak foglalkozni, mert ugye az arany lőszer használat csak jó a WG-nek, kétlem, hogy hozzányúlnának. Szal próbálkozz vele, mert ezzel a legkönnyebb, és kevésbé RNG függő, mint a többi, csak hát krva sokba is kerülhet.

Való igaz, hogy az utolsó 2 tank nincs meg annyi embernek, de ott némelyik küldetéssel fél évet is el lehet baszakodni... tűzgyújtós, vagy az utolsók valamelyike...azért azok már nagyon RNG-Jesusre vannak bízva. :D

Viszont a következő 4-et is berakhatnák, addig is lehetne pénzt szerezni, meg mondjuk akik nem bírnak a T55A-val sem, azok az 1. 2-t megint kihúzhatják, ha nem nehezítenek rajta...

Storm hiába mondott valamit, ezeknek a szava nem sokat ér, mert annyiszor magukra cáfoltak már. :D Ide oda tologatják a dolgokat, mondanak valamit, aztán tök mást fejlesztenek...Vagy azt mondják, hogy mindenen dolgoznak, de mindig csak 1 dologban látod a változást (most hangok meg az a fizika LOL)... sok modder már rég megcsinálta a hangot, a fizika meg elég nagy változás, csak kár, hogy nem azzal a rombolható épületes enginnel csinálják, mert ez így nem biztos, hogy annyira megfogja változtatni a játékot... (mert ez így csak kézifékes fordulás, meg rammolásban változik, meg talán, hogy terepen másképp viselkedik a tank, nem?)