World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként meg boldogan vállalom, hogy megcsinálom tökéletesre a négy másik ággal az IM-eket, ha cserébe nem cseszik szét az artyk minden második csatámat.
Sunsetjoy
Mire ebből lesz valami ("when it's done it's done" - "kész lesz majd, ha kész lesz"😉, addigra simán elértél/megcsináltál minden küldetést, amire képesnek érzi magát az ember ebben az IM-történetben 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Köszönöm! Ez akkor jó is meg nem is. Ha ellene vagy jó, de ha küldihez kell?
Sunsetjoy
Az arty most különféle változtatások tesztjein fog átesni, részben újrabalanszolják, néhány új stuffot beraknak (lehet hogy sztem integrálni fogják a battleassistantot, változni fog az accuracy vagy a damage/pen). Ugyanakkor próbálják kevésbé irritálóvá tenni a többieknek, pl. időzítőt kapnak, nem lehet egylövésezni artikkal, "felvillan" az a négyzet, ahonnan lő az arty, stb.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ez magyarul mit is jelent? Angolból felmentésem volt. Nekünk még az orosz volt kötelező.
Az a "soha az életben" is lehet. Sokszor már az is volt. Mondjuk talán most meg is csinálják, mert félnek, hogy az AW rálép a tökeikre. Sajnos ilyesfajta motivációk nélkül a kisujjukat se mozdítanák.
ez tul szep, h igaz legyen...

mondjuk a when its done.. az 1-3 ev is lehet 😛
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.27. 19:26:38
Strom announced officially: artillery will undergo a test of changes (a prototype for an overhaul was already decided upon). There will be both a rebalance of vehicles and the addition of new features. The goal is to make the class more comfortable but less irritating for others (it will include timers, removal of oneshots, artillery "lighting up" the square from where it is shooting). ETA: "when it's done it's done"
nerfnek semmi ertelme. utana ugyis az jon ki, h alultelejsitenek es szepen visszabuffoljak oket.
a koncepciot kene atdolgozni.. de ugye ahhoz dolgozni is kene, nem lehet copy-pastel megoldni vagy egy csodas hd skinnel..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.27. 15:51:18
Feltehetőleg nerfelést.
Adott +1 garázshelyet, ha már volt tog2-d.
az artyk átdolgozása nerfelést vagy buffolást jelent?
meg kellene, azt irtak.
Mi ez a 6 tank domination modban testen ? Ebben a hónapban véget ér a dom mod az EU szerveren? Vagy új tankokkal bűvűl?
Ebben nem vagyok biztos, most hogy így számolgattam.
Lehet hogy adott egy garázshelyet. Ha megmarad, az is valami. <#vigyor0>

Egyetértek veled,teszten szinte mindig van 2db marha nehéz meglőni ,néha még oldalról ill. a kupola is kemény.Fuck op shit.
A másik meg ez az SPic vagy mi a szösz bki mindent meglő a kurva he-vel.
Nagyon magabiztosan leírod előre már sokadszor azt a Mäuschent, azért várjuk ki a végét. Átlag Pistikének az is nehézséget okoz, hogy az LFP-t lője az UFP helyett, kupola meg a VK-n is volt, és nem is olyan erős, mint amilyen a kisegérnek lesz. Plusz rohadt magas lesz, úgyhogy egy laposabb tankból kb. rá se fogsz látni.
Master91
Ezek tényleg buzik.
Még jó, hogy megcsináltad 😄 Kiveszik az egyetlen olyan tankot aminek van páncélja azon a szinten.
Maüschen szép és jó lesz, de az a kupolája lesz a halála.

angelus1991ster.blogspot.hu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
Ahogy ezeket ismerem simán megtörténhet 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

garazshelyet sem adott?
Megvan a 25000 xp. Kiírja, hogy a TOG plusz garázshely hét napra. Mivel már van TOG a garázsban, így nem kaptam semmit.

Remélem 7 nap múlva nem tűnik el a saját TOG-om.

Lunki88
Vicc , hogy a HT-15 ehhez képest gyerekjáték. Gondolom replay nem készűt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.27. 13:14:21

Lunki88
Mindenki azt mondja hogy a VK Bélával egyszerű ez a küldi, de én itt is vért izzadtam mire sikerült. 😊
Igaz ami igaz, a nyugati országokban meg miért fizessenek többet, csak mert náluk 1,5-2-ször vagy 9-szer nagyobb a gdp. ( kivéve az NA-sok, azoknak kivan nyalva a seggük )

Ebben az esetben meg főleg igaz. Egy aránylag jól megrajzolt 3D-s modellt veszel egy oldalnyi kódsorral. Valóságban ezekért egy kis 1/72 vagy 1/50-es makettet kapsz. Persze az ilyen 10-50-100 eurós dolgok egy nyugat-európai országban ( Benelux, Németország és Anglia főleg) nem negy árak.
Gyűzelem napjának tankjait is épp ezért nem vettem meg. Churchill III és pár tier 5-6-os prémium tank éri meg akcióban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.27. 12:25:27

Az egyik legrégibb üzleti fogás, nem véletlen, hogy a kettőt fizet hármat vihet akcióknál is tolonganak a népek, még ha nincs is szükségük rá.
Igen ez a kényszerített árukapcsolás szerintem is baromság, de valami miatt mégis ezt csinálják, valószínű megéri nekik.
Ezek a shopos bajnokok csomagjai hiába jó ár/érték arányosak, ha a kifizetendő összeg qrva magas. Nekem eddig a Rudy volt a legnagyobb beruházás, de el is költöttem rá a WoT pénzemet az őszig kb. Ilyen 15e forintos meg még drágább csomagok nem tudom kinek készülnek, de én sajnos nem vagyok a célközönség.

A phaszért nem lehet adni csak simán a tankot, miért kell mindig csomagban rátukmálni az emberre?
Megint berúgott a téképszerkesztős wg-s.

Sikerült a tank ász az IS-el. Mondjuk ezzel azért nem olyan nehéz.
Is ász
Készül a nemzeti konzultáció az artyról 😄
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.06.27. 11:17:13
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Nem rég kezdtem el játszani a Wot-tal és mára egy érdekes hibaüzenet kaptam amikor megpróbáltam fejleszteni: " Hiba: Szerver hiba a T-28 as jármű kifejlesztése közben. Próbáld később " semmi sem nem enged fejleszteni illetve a játék elején kiírja h egyenleglekérdezés folyamatban (arany és szabad tap pontok ) nem kérdezi le végül csak ki van húzva -- arany -- szabad tap pont.
Napokban beszélt B2-es tank most megvehető , ahogyan a KV-5, T-34-85M és BT-SV is megszerezhető.

This package contains:
Pz.Kpfw. B2 740 (f), German Tier IV heavy tank - bonus; 1 Garage Slot - bonus;
Gold: 14,500.

15,601.63 Ft (49.99 EUR)

voivod32
Kösz! Természetesen mára berendeltek délutánra dolgozni! A kurva életbe!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Caliph
mert egész hétvégén valami tankfeszt miatt 2x szorzó van az összes nyert csatára

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

2x-es XP MINDEN győztes csata után- WoT MP-n ez van írva. Vagyis nem legénységi xp duplázódik csak meg. Na ez pont fasza 😄 Engem is meglepett.

http://www.wotinfo.hu/index.php/item/2269-hetvegi-ajanlat-6-27-30
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.27. 10:44:49

voivod32
Ezt nem értem. Ha egyszer győztem a chi-Ha-val, akkor miért van rajta még mindig a 2x-ező?!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Count Adyn
<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nincs mit.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nekem 150-es rémlik, de szerintem napokon belül lerántják róla a leplet a Status Report-on.
Gagyi! Nincs rajta 2 db 75 mm-s löveggel ellátott torony.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.27. 01:10:11

Azt tudni mekkora a löveg? Lehet régebben volt írva, nekem valami 155-ös hajóágyú rémlik.
A T10 japó heavy

Ennek már egy árnyalatnyival emberibb formája van az ocsmány kistesóinál, de ha az a közel függőleges rész a frontján nem lesz 250 mm, vagy több, akkor gyakorlatilag csemege lesz.
Igen. Egyébként én is arra gondoltam, hogy sok sipákolás végett nem írják ki a pennerfet és papíron marad a penje, de az RNG megbabrálásával meg más tulajdonság későbbi fokozatos lenerfelésével (célzásidő, lövedéksebeség stb) végül ugyanazt elérik, mint ezzel a pennerfel akartak és olyan lesz mint a WT E 100, ami az elején OP volt, most meg a fele jó ha betalál. <#violent>

Aztán mindent ráfognak az RNG-re <#action>
Az biztos, hogy nagy háborgás lesz belőle, annyit mondtak, hogy ez még csak teszt, de már másodszor futnak neki, egészen biztosan meglépnek majd valamit, ha máshogy nem, akkor "lopakodó" módban, mondjuk szétb.sszák a szórását még jobban.

Ha meglépik a nerfet, akkor sem biztos, hogy mi lesz a pontos hatása, de több aranyat kell használni, mint most (most kb 5% aranyat használok, jellemzően páncélos dög ellen és csak akkor ha a csata múlhat rajta).

Mondjuk ha azt nézem, hogy a t54-obj430ii tankoknak 201-219 penje van és szerintem arany nélkül is egész jól el lehet lenni velük, persze kell aranyat használni bizonyos helyzetekben, de nem vészesen sokat. Ehhez képest egy tier10 mednek valamivel jobb átütése marad(na), szóval talán annyira nem tragikus a helyzet, de nehéz előre bármit is mondani.

Mondjuk mindentől függetlenül a T25 marad a nerf után is egy nagyon jó prém tank, ezt nem fogja érinteni, csak azért írtam, hogy a legénység képzés esetleg nem lesz érdekes, ha nagyon lerontják a medeket (de talán nem teljesen hülyék). Szórakozni is előveszem, de fontos a gyengeségeit skillel, modulokkal és fogyóeszközzel (prém benya, féláron 2,5e) feljavítani. Abszolút egy szinten van a tier5 normál med tankokkal és ahogy mondtam meglepően jól termeli a kreditet. Ha van churchill iii-d, ahhoz képest szerintem egy szinttel jobb és akkor azt még nem is vettem figyelembe, hogy a churchill iii nagyon igényli az aranyat, a t25 annyira nem, persze lehet lőni vele, mert kitermeli azt is, de nem igényli annyira, elég jó az ágyúja, jó a gun dep, jól használható.
Köszi a tippeket a Churchill II megvan meg az Excelsior is. Most a legújabb teszt szerveren már visszaállították a peneket az eredeti értékre, tehát ha jól értem : a sok panaszra, kihagyják a pennerfet? Visszavonja a WG? Hiszen elvben ez a test a következő patchet mutatja és ebben most már régi penek vannak.<#alien2>

Stormi nyilatkozott valamit erről, azontúl hogy 37 éves, aglegény és várja a Falout5-öt?<#nyes>
Churchill III.
Tierlimites, halálosztó Churchminátor III.