banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Gondolom most éppen nincs semmi speciális ajánlatuk és ha üres, akkor nem látszik. Ha megnézed az NA szervert, akkor ott vannak speciális ajánlatok, boss csomag, pár tank, ilyesmi.

EU-n nem szabad meglepődni nagyon, ha nem törik magukat ajánlatokkal.

Más téma, hogy most, hogy fullos a skoda t25 kezdem egészen megkedvelni. Ha ki tudom játszani a táras ágyúját, akkor egész élvezetes köröket megyek vele, de, ugye mindig van de, a WG-nek sikerült teljesen szétb.szni a játékegyensúlyt tier5-6 környékén nagyobb részben az OI-val, kisebb részben az OI-exp-el. Az OI exp-t legalább tudom sebezni szemből, az OI-t nem igazán, azt még a rudyval is, aminek pontosabb és nagyobb átütésű ágyúja van is csak szerencsés lövéssel tudom sebezni a lánctalp felett, a T25-el eddig egyszer sem találtam el a gyenge pontját szemből. Tudom, nem az a dolgom, hogy szemből harcoljak az OI-val, hanem flankolni kell, persze, mert majd odamegyek, hogy benyeljek egyet a troll ágyú lövéséből, hogy flankolni tudjam. Ha nem tudunk legalább L alakban felállni és valaki lőni az oldalát, vagy arty vagy nagyobb átütésű ágyúk nem segítenek, akkor kész, mehetek garázsba.

Ez nem csak az én egyéni szoc problémám, mert olvasom fórumokon is, hogy ki van a f.sza sok játékosnak főleg az OI-val (de az OI exp is terrorizálja a tier3-6-t, talán a tier7-nek nem kell tartania tőle annyira). Olyan játékosok, akiknek kedvenc tankja tier4-6-ban van, kicsit zabosak már az OI-ra, érthetően.

Tudom, a megoldás, hogy akkor én is ezekkel megyek, de most csak azért, hogy terrorizáljam a kis tier-t, nem fogok egyikkel sem menni újra, mert már az oho-nál tartok (ami qrva sz.r, de az már egy más történet).

Tényleg hogy kibasz.tt idegesítő dolog, hogy megyünk egy jó csatát és addig tudtunk játszani, amíg nem kerülünk szembe elkerülhetetlenül egy OI-val (vagy többel, ami az igazi fun játék). Mines-on már megszámolni nem tudom hányszor tolja le az ellen 1-2 OI-ja a városi bandát és kerül a hátunkba középen.

Na mindegy is, amúgy jó tank ez a skoda t25, kicsit nyűgös az ágyúja, de ha sikerül kijátszani, jó köröket megyek vele, de az OI-k miatt már alig várom a tier8-t (mert tudom, hogy a tier7 az a szokásos szabad xp mágnes mocsok sz.r tank, ahogy a chiri, amx stb, elég gyakran a 7-es egy mocsok sz.r tank, hadd fogyjon a szabad xp alapon).

Érdekes, hogy már az O-ni se dominálja ennyire a tier-t, mint ez a mocsok O-I.

A rudyval kicsit kevesebbet szenvedek az O-I-val szemben, de azzal be tudom ütni, mert jobb az ágyúja, vagy nem sz.rozok és aranyat rántok, kitermeli, de a skoda t25 elvinné a gatyámat is arany lőszerrel, ráadásul a 185 pen az még határeset, a rudy 194 penje elég megbízhatóan beviszi, a 185 már nem, nagyon pattog, meg az ágyú is pontatlanabb...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.10. 15:37:28