418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ja azt hallottam mástól is, de nem fogják nerfelni az arany lőszerét?

M0RN1NGST4R: Tavaly mondta a Storm, hogy bent maradnak a mostani IM küldetések véglegesen. Sőt akkor azt ígérte, hogy további 4 IM tankot is hozzátesznek 2016-ban, de a mostaniak is megmaradnak.

Csak szerintem még sokkal kevesebb ember húzta ki a t55a-t meg az obj260-t, mint ahogy számították, úgyhogy nem sietnek a következő 4 tank hozzá rakásával.

Nyugodtan nekiállhatsz, ha nem is 100%, mert a WG esetében nem szabad biztosra semmit kijelenteni, de Storm ezt írásba adta és nem is lenne logikus kiszedniük.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.26. 11:29:03
  • M0RN1NGST4R
    Nem tudja véletlenül valaki, hogy meddig fog tartani ez az egyéni küldetéses dolog? obj 260 küldetéseknek nem akarok nekiállni, amíg nincs erről vmi hozzávetőleges info.
  • Rammsch31n
    T55A-hoz M44-el kell HEAT-et (goldot) lőni... próbáltam a német ággal 8-asig, ruszki 10-es artyval... de M44-el lett meg...+ kóla is javasolt hozzá, mert anélkül nekem baromi pontatlan volt... beleraktam a kólát és pár körön belül meglett a küldi...
  • M0RN1NGST4R
    Ugye most csak viccelsz, hogy egy 2700-as HP-jű tankkal nem tudsz olyan kört menni, amiben a sebzés+sérülés+blokkolt sebzés összege eléri a 6000-et?!!!
  • András77
    Nem rossz akció ez, hasonló jöhetne ide is. Két tier10 tank vár megvételre (amx30b és fv215b) és kéne a kredit.

Eddig az volt a tervem, hogy letolom a t55a-t és az obj küldetésből szerzek kreditet, de úgy látom, hogy nem tudom könnyen megcsinálni a t55a LT15, HT15 vagy SPG15-t. A maus-al nekem nem megy, arra már rájöttem, hogy sokkal jobban kell forgatni, mert ha nincs derékszög, az mindent lepattint ráadásul belövik az arcát, ha nincs beforgatva elég jól, de nem bírtam mexokni még, az LT15 iszonyat pálya és csapat függő, nagyon ritkán kerülök olyan helyzetbe, hogy legyen esélyem és akkor is jön egy vadbarom, mint legutóbb egy is3 előre rohant és elszedte a spotot, az SPG15 meg olyan, hogy eddig talán 3 megfelelő arty csatám volt az összes arty csatáim közül, amikor top sebző és xp voltam és életben is maradtam és 3e sebzés is megvolt (ez az életben maradás nem kicsi fricska, hiszen vesztes csatában a mostani agyhalott rohamok miatt nem lehet életben maradni, artynak szinte biztosan nem, régen még tovább tartottak a csaták, kiegyenlítettebb volt a játék és akkor voltak taktikai foglalások, mert máskülönben nem nyert volna a csapat, ma csak akkor foglalnak, amikor tényleg nem kéne lásd prokhorovkán encounterben már többször vesztettem úgy, hogy befoglalt a csata elején azonnal az ellenfél egy csomó tankkal, de akkor vesztes csapatban nem lehet összelőni 3e-t meg top xp/sebző is legyen az ember, szóval a másodlagost szerintem vesztes csapatban szinte lehetetlen megcsinálni, győzni kell hozzá, viszont győztes csapatban igen sokat kell sebeznie egy artynak a top xp érdekében, akárhogy is nekem esélytelennek tűnik).
  • Angelus1991ster
    Ázsiásoknál ez lesz:
    http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/49/special-leaping-ahead/
  • András77
    Mikor rakják ki a hétvégi küldetés? Meg kéne vegyem a tier7 skodát, de hátha most med akció lesz a múlt heti nehéz tankos hétvége után.
  • András77
    Azt a tier10 TD-t alig látni csatában. Pedig sokan nekiálltak, de aztán jöttek a visszajelzések és elfogytak a csatákból ennek az ágnak a tankjai. Még öcsém accján kihúztuk a halálcsillagot, pedig az az ág is olyan volt, hogy még úgy is majdnem abbahagytuk, hogy ketten húztuk, tehát ha valakinek tele lett a búrája, akkor másik ember húzta, de még így is többször beszéltük, hogy abbahagyjuk-e.

A halálcsillag viszont jó volt trollkodni, bár az arany lőszer miatt drága a fenntartása. Még a nerf előtt south coast-on (miért kellett azt a pályát kivenni, szerintem jó és hangulatos volt, igaz nem hasonlít mittengardhoz). 2100 fölött lőttem be vele egy maus-ba, amiért "megdícsért" a chat-ben, még a saját artynk is írt, hogy mi volt ez, először azt hitte, hogy az ő lövése volt, de az mellé ment Annyira viszont nem jó ez a tank, hogy még egyszer kifejlesszem, no way.

Szóval jó lenne trollkodni néha az az ágyú és adja magát a második brit td ág, hogy azt végig vigyem, de tényleg jót én még azokról a tankokról nem hallottam.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.26. 10:45:31
  • lacibacsi
    Nem veszítettél semmit! Ha ki akarod húzni azt az ágat, akkor ugord át ezt a csodát!
  • Plata
    Nekem új,mert még nem próbáltam.
  • lacibacsi
    Értem, köszönöm. Akkor nem új... Egyébként éppen az Archer-t húzom (húzogatom), de legszívesebben free-ből átugranám, csak annak van helye máshol is... De aki szidja az Archer-t, annak.... nos, annak annak minden szava igaz!
  • Angelus1991ster
    Végképp fostalicskának titulált második angol páncélvadász ág tier 5-ös td-je az Archer.
    Ezt az ágat 2014. karácsonyán hozták be.
  • lacibacsi
    Elnézést kérek a tudatlanságomért, de milyen "angol T5 új td"-ről van szó?
  • Lokker
    t10-nek nincs is értelme ha nem med tankkal mész.
  • lammaer
    Ráadásul még standard accounttal is mész... :)
  • lammaer
    Tier X sose volt nyereséges, annó tán még a WG is kimondta azt hogy az nem a creditfarmról szól. Röhejesnek persze lehet röhejes, de ebben sztem sok újdonság nincs.
  • Plata
    Az nekem nincs meg.
  • Tono34
    Ezt a sokat szapult wz-111-el sikerült megcsinálnom. :)
  • Plata
    Fene,Is3 már nincs,E75 nincs kifejlesztve,O-I sincs,abba az ágba bele sem kezdtem.T29 az vagy 3 éve volt.
    E100 Maus kiesik,németen csak T8-ig mentem.Is7 talán majd 100k xp múlva kb.
    Arty killnél nekem artyval kell a 2 arty kill.De ha bemegyek artyval csatába mindig cumi.Vagy nincs elég arty,vagy túl hamar meghal.
    tegnap volt hogy belefulladt a tóba ellenséges arty indulás után.
  • Mydgard
    Nekem se megy E100-zal a HT 15 kuldetes. Pedig csak az hianyzik meg a light 4000 spot damage-nel akadtam el.
  • yossarianHUN
    Jó sok mellélövéssel, az tény, de még így is röhej.

• AlucardHuN
    Azt hogy? o.O
  • yossarianHUN
    Na így pár hónap kihagyás után T-62-vel 4300 sebzés, 1300 spot sebzés Sand Riveren, -7500 kredit. Már emlékszem, miért van egyszámjegyű csatám az elmúlt fél évben.
  • AlucardHuN
    Arty killnél ugyanez csak lightal...
  • AlucardHuN
    Ezekkel szerintem nem fog menni. Inkább Is 3, E 75, O-I, esetleg T29 dombos mapon t7-es csatában , mert szerintem egyszerűbb mint t34-el. Esetleg E100 , Maus, Is 7 bár t10ben szétgoldozzák gondolom...
  • bekescsaba
    Kedves András megkövetlek.

Azt hittem, valami üldözési mániád van az FV camo értékével, de olyan helyen szpotoltak fel vele, ahonnan pl a CDC vel sohasem. Történetesen Airfield pályán a td dombon. D2-ben. Méghozzá csak az E5 E6-ban lévő heavy tankok tehették.
  • Sunsetjoy
    Jobban meglátszik, mert több a HP, tovább tart, míg kilövik a debilek alól a tankot, ennyi :D
  • Plata
    T10-ben sokkal több a hülye.
  • lexlutor
    aki azt mondja mennyivel jobb a t10, mint a t3 mert sokkal jobbak a jatekosok, az egyszeruen hazudik...
  • Plata
    Nagyon megakadtam heavy küldiben és med küldiben na meg spg-ben is.
    Heavy küldi kivitelezhetetlen most,kétszer annyi sebzést nyeljen be a páncélom mint a tank hp-ja.
    Hiába próbálom T10-el Tiger2-vel és T34-el nem megy.
    Mednél gyújstak ki egy szinttel nagyobb tankot,na ebben megvagyok szintén lőve,pershingel és T69-el most szopatásból T8 csatákat kapok.
    Artynál öljek meg 2 ellenséges artyt,hiába megyek be vagy nincs 2 arty vagy túl hamar meghalnak,de inkább sosincs arty.
    Jah M4-el megpróbáltam még a gyújtást,azt is megszoptam,túl nagyot sebez az ágyúja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.25. 21:15:50
  • Plata
    Bakker agyon lő csapattárs E100 és ő akar reportolni engem.Én csak rohantam előre,ő lőtt agyon.
    Győzelem
    Redshire
    T49
    Szerzett tapasztalat:585 Szerzett kredit 21 013 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 3 012)
  • lexlutor
    az amugy megvan h az e100 gold loszeret a bazison kozepen levo fa-ponyva kajiba siman benyeli?
  • lexlutor
    odaig szenvedjen el akinek 3 anyja van.
  • yossarianHUN
    Egyébként megint megy a tesztszerver.
  • yossarianHUN
    Az az ág abszolút fekete bárány, gyakorlatilag mindegyik tagja kacat a Charioteert leszámítva, de az se olyasmi, amit még évek múlva is emlegetni fogsz.
  • lexlutor
    nyugi az utanalevok sem lesznek igazabol jobbak.. achilles sosem megy a sajat tierjeben, es kurvaszarul hozza az xp-t..
  • Angelus1991ster
    Játékmechanika vagy mi a szar miatt buff-ként fordítva lehetne a sebesség. Ezt TD-t olyan retardált fejleszthette ki, mint aki az MM-t összetákolta a WoT-nál.
  • Plata
    Hát basszus,meg kell szokni hogy hátra fele közlekedjek.
    De egy hamar nem lesz jobb lövege,folyton atom szar pályára kerülök és agyhalott csapattal.
  • Angelus1991ster
    Egy szokásos angol vicc. De ezt muszáj volt így megoldaniuk. mert ha fordítva lenne akkor OP td lenne a 33 km/h-jával együtt.
  • Lokker
    feketekobra02, micsoda név :D