A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #368308 Rengeteget lehetne róla beszélni, ott is sok a fejlesztői böszmeség, ez nem WG-exkluzív jelenség. Nálam az első nagy sérelem az volt, amikor elsietve behozták a T9 járműveket, amik rohadtul balanszolatlan és élvezhetetlen játékélményt nyújtva azóta is bent csücsülnek a játékban, mikor minimum egy totális rework kéne nekik, mert a T9 gameplay egyszerűen nevetséges (senki nem üt át senkit, 3 pixeles weak spotok, ezért mindenki HE-t spammel).
Ezek után most az új peccsben engedtek a hónapok óta síró PvE játékosoknak, akik amiatt nyígnak folyamatosan, hogy PvP-ben több kredit jár. Na most ez azért röhej, mert a PvE még nehéz fokozaton is röhej kategória a PvP-hez képest, így (szerintem) még szép, hogy kevesebb kredit jár érte, főleg hogy (már ezt se értem) XP-ből többet ad a PvE. Ettől függetlenül persze a sok vérpisti, akit háromszor baromira elvertek PvP-ben, ezért azóta csak PvE-t játszik, azóta is meg van győződve róla, hogy ugyanakkora rewardnak kell járnia a PvE-ért, persze hisztiznek is miatta. Na a fejlesztők most be is adták a derekukat, ami magában nem lenne baj, csak ezzel a nyakamat teszem rá, hogy végleg kinyírták a PvP-t, mivel ott már eddig is alig volt játékos (magasabb szinteken a 4-5 perces várakozási idő egy meccsre alap). Mostantól abszolút nem lesz ok PvP-zni a könnyű, és ugyanakkora rewardot adó PvE mellett, így szépen ki fognak halni a PvP játékosok (szerinted ki fog várni negyed órát egy körre?), és a játék átlényegül egy PvE-only mókává. Aminek biztos sokan örülnek, de engem speciel rohadtul hidegen hagy a botvadászat, ha erre vágyom, betöltök valami CoD vagy Battlefield singleplayer módot.
Ezen felül még vannak apróságok, például egy-két peccsel ezelőtt elcseszték az artyk modulsebzését, minden artylövés két-három modult vitt magával, lehetőleg fel is gyújtott, és úgy általában két-háromszor akkorát sebzett, mint kellett volna. Azóta kétszer mondták, hogy javítva lett a dolog, a sebzés már vissza is állt a normális mértékre, a modulsebzés meg gyújtás viszont még mindig ugyanolyan extrém.
Ugyanakkor közben rengeteg fizetős, méregdrága csomag jelenik meg rendszersen, szinte heti rendszerességgel jönnek a sima, fullos felszereltségű tankok spéci skines prém változatai, meg olyan, szerintem arcpirító dolgok, mint mindenféle ilyen-olyan boosterek, amiket még a prém fiókra lehet "rávásárolni", így a prém adta bónuszon felül adnak mindenféle 25-50%-os XP meg kredit bónuszt. Na most szerintem az nettó pofátlanság, hogy az ember megveszi X pénzért a prémet, de ha teljes sebességgel akar fejlődni, akkor még a prémre pluszban veheti meg a booster packokat jó pénzért.
Nagy reményeim voltak az AW-val kapcsolatban, nem tagadom, éltettem is sokat, és még mindig nagy reményeim vannak, de nagyon remélem, hogy átgondolják a dolgokat a fejlesztők, mert szerintem elég öngyilkos irány, amerre jelenleg haladnak. Én mindenesetre még mindig játszom a játékkal, és játszani is fogok, de jó ha tudjátok, hogy azért nem csak a WG-nél vannak gondok a fejlesztési irányelvekkel.