A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368287 Az a gond, hogy az általad megadott paramétereknek nem felel meg egy td sem.
Abból kéne kiindulni, hogy mit akarsz? Sniperkedni vagy közelharcos bunyó, mert választanod kell, nincs olyan td, amelyik mindkettőt teljesíti.
Ha közelharc, akkor E3, obj263, proto meg a brit kemények (csak sajnos a briteknek túl egyértelmű a gyenge pontjuk). A t30 hull down király, ami bármi lehet, közelre és távolra is hatásos, csak legyen a teste rejtve. Illetve a t28htc rendkívül jó közelharcos bunyós tank.
Sniperkedni meg egészen egyértelműen az rhm a legjobb, romulán álca, brutál jó ágyú, forgó torony, ez nem kérdés, ez tény.
Most a forgó toronyról jutott eszembe, hogy néztem régebben az EJ streamjeit (vagy a phaszom tudja már mi a neve, valami christofer... a S3AL klánban megtalálod őt) és ő mondta, hogy neki nagyon bejön a T25/2, ami egy sötét ló TD. Nekem semmi emlékem nem volt róla, de EJ 7,5e WN8-al tolta vele és nem pár csatát, hanem 50-60-t. Ott sorozatban tolta a streamen a 3,5e sebzéses csatákat, csak lestem, hogy ez a TD ilyet is tud? Lehet, hogy jobban ki kellett volna ismernem...
Igaz ez tier7 td, de a fene se gondolta, hogy ilyen potenciál van benne. Esetleg ott a hellcat szórakozni, bár azt meg agyon-vissza nerfelték. A t67 is jó szórakozni (én már ugyan ráuntam és eladtam, de jó tank), de azzal meg meg kell tanulni játszani egy nagyon sunnyogós-agresszív módon, teljesen egyedi stílust igényel, főleg mert egy csomó tanknak és troll ágyúnak egy lövés és viszlát.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.09. 11:00:08