A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368274 Lejárt a szerk idő, de a lényeget lehagytam.
Ez a szavazásos buli lehet, hogy nagyon demokratikusnak és pc-nek tűnik, de a hatása teljesen kontra produktív. Erősen csökkenteni fogja a tankok diverzifikációját, azaz hogy minél több típust lássunk csatában, na ez most megfordul ezzel és a népszerű, amúgy is sokat látott típusokkal fognak a júzerek még többet menni.
Megint a barom WG féle marketing idiotizmus. Én pont a legutolsó tanknak a szavazáson adnék valami speciális küldetést, hogy kicsit többet tolják az emberek és nem tudom pontosan hogyan, de nem így kellett volna a ToT-ot átalakítani. Az 1 hónappal egyetértek, de akkor legyen 2 típus abban a hónapban stb
A ToT eddig sem arról szólt, hogy valaki tier6-ból kihúzza, hanem ha közel jár a tier10-hez, akkor egy lökés, segítség volt neki, most ok 1 hónap, sőt inkább 40 nap lesz rá, tehát akár már tier8-ból ki lehet húzni viszonylag kényelmes napi játék mennyiséggel, ez jó, csak nagyon lelassul az egész ezzel az 1 hónappal. A népszerűtlenebb típusok mire sorra kerülnének már a szerverek se fognak menni. A 113 nem kell a kutyának sem, ennek 50 hónap kéne ismétlődés nélkül (tehát ha kiszedik a szavazásból a már nyertes tankokat, bár erről nem írnak. szóval lehet, hogy megint az is7 lesz 5 hónap múlva). Nevetséges így az egész, szokásos WG féle bullshit marketing.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.09. 08:59:52