A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368272 Olvasom az új ToT rendszert és pár gondolat. Az első, hogy az pozitív, hogy előre lehet tudni a befutó ágat és van kb 40-45 nap, hogy fejlesszen az ember. Tehát a megoldható játékmennyiségtől függően ha valaki nagyon sokat játszik (napi 15-20exp, prémes játékos tipikusan, anélkül qrva sok csata) akkor tier7-ből ki tudja húzni, napi 10-15e xp-vel tier8-ból is mehet, de a tipikus szerintem a napi 5-10e xp, tehát akinek van tier9 vasa, az ha kicsit rágyúr a témára, akkor ki tudja húzni.
Ami szerintem phaszság, hogy akinek megvan már a tier10 tank annak nem teszik elérhetővé a küldetéseket, mondjuk egy alap küldetésen keresztül (menjél x kört a tankkal, legyél top10, gyűjtsél 75e xp-t a tier10-el, vagy mint az fv esetében, hogy menjél minden nap egy 750 alap xp kört, mondjuk 20x). Nem döglöttek volna ebbe bele, de megint a szokásos retardált WG féle marketing, bizonyos célcsoportnak kedvezünk, a többieket meg leszarjuk, tehát akinek már megvan a tankja, az örüljön a 1,5x legénységi xp-nek és pofa laposba, szokásos WG megoldás. Talán kicsit meg is lepődtem volna, ha valamit normálisan megoldanak.
A másik dolog ez a kiba szavazás. Nekem a népszerűbb típusok megvannak, mondjuk pont a most esélyes is7 a kivétel, de még IS-t sem vettem meg, úgyhogy esélytelen, nem erőlködök rajta, is3-ig biztosan eljutok, talán t10, ennyi.
És egy kérdés a jövőbe látóktól, mik lehetnek a legnépszerűbb medek, lightok, td-k meg artyk?
A fejlesztés miatt lenne érdekes, med esetében gondolom obj140/t62a, szóval jó esetben jövőre jöhetne e50m/stb/amx30b, amik engem érdekelnek.
Light nekem mind megvan, de szerintem az amcsi ág a bulldog-t49 lehet a legnépszerűbb.
TD-t passzolom, nekem az obj263 kellene, de ez biztos, hogy nem népszerű, tényleg fogalmam nincs melyik lehet a legnépszerűbb.
Arty esetében meg az obj261-re gondolok, de még csak az s51-né járok, igaz ha jön is, akkor is csak áprilisban, de artykat kiba nehéz fejleszteni, szóval még ha sok hónap múlva jönne is, akkor sem lenne időm eljutni az obj261-ig. Az IM-re kéne egy tier10 arty és van brit meg francia tier9 artym, de iszonyat lassan fejlesztem őket, napi 2x, de az sem mindig. A francia tier10 fejlesztése ráadásul valami 380e xp összesen
Nem csodálom, hogy nem látni belőle sokat.