banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• WR104
    De Papa! Ha ennyire szopas es szenvedos full stock tankokkal meg 75%+-os legenyekkel menni(marpedig ennyire szopas) akkor miert nem koltesz kicsit a hobbidra? A kommentjeidbol arra kovetkeztetek, hogy napi szinten jatszol mig masok a kocsmaban isznak. Ha te havonta annyit koltenel a hobbidra, jelen esetben a wot-ra mint mas ember eliszik egy delutan maris jobban telne a szabadidod. Kis raforditasbol lenyegesen nagyobb elvezeti factort lehet elerni. Ennyit megerdemelnel magadtol szerintem. Gondolom melozol kemenyen es a keves szabadidodben tankozol akkor azt a keves idot erdemesebb lenne jobb hangulatban eltolteni. Nem ugy ulnel le, hogy ma tomeny szopas lesz a stock akarmivel hanem tudnad, hogy ha az RNG engedi akkor meg jo napod is lehet.
    A kor foleg a 44 ev meg biztosan nem jelent semmilyen hatranyt a fiatalokkal szemben. En is 40 felett vagyok.
    A helyedben en kineznem melyik tankokat akarod kifejleszteni es amig azok nincsenek meg veszel prem accot. Ha meglesznek lehet sporolni es csak ha nagyon fogy a credit venni 1-1 hetet amig megint lesz mibol jatszani. En mar tobb mint 1 eve nem fejlesztek mert nem kell minden tank. Amikkel nekem elvezetes jatszani mind megvan. Igy mindig fullos tankkal es 4-5 skilles legenyekkel megyek. Akkor mar csak rajtam mulik(meg a wot istenen), hogy mit tudok kihozni a csatabol.