A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #368258 Az hogy milyen vagyok a játékban az nem titok hisz nem takarom ki a nevem.Az aláírásomban szerepel is.Free-ben játszom összesen 1 hónap prémiumot vettem a többit az játékon belül kaptam ilyen olyan akciók keretében.Minden tankot az utolsó csavarig ki kell grindelnem alap állapotból.A legénységeimet 75%-ról kezdem mert ugye aranyat se veszek így ez az amit max. IGC-ből tudok kihozni.Nem ugorhatok át olyan tankokat amikkel szenvedés a játék mert nincs miből(mint ahogy a sok rerollos teszi).Milyen élvezetes is alap tankkal 75%-os legényekkel plussz 2 tierben játszani,kb.mintha reszelővel recskáznék.44 éves vagyok tehát nem fiatal tizenéves,ennek elllenére nem érzem hogy hátrányban lennék.Mégis képes vagyok 1200 wn8-at így kihozni ebből ami azért nem könnyű.Néha én is csinálok hülyeségeket de megpróbálom minimalizálni egy kis odafigyeléssel.Megkaptam már többször is hogy csata után rámírtak hogy csaló vagyok ami nekem jól esett mert ez elismerés is egyben de a lehozott csatákért is kaptam már dicséretet a csata után nem egyszer is.
Ez a csata után is kaptam dicséretet.A csata utolsó részét 200 méteres látótávval küzdöttem végig mert kilőtték a parancsnokot.Ez tegnapi csata 98% legényekkel: