A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #368249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszönöm. Akartam mondani, de a tegnapi után óhatatlanul rám lett volna sütve, hogy zsarnokoskodok, így inkább nem szóltam semmit. Sajnos vannak emberek, akik képtelenek sárdobáláson kívül bármit ideírni. Még egyszer elmondanám, amit Kubuklinak is elmondtam többször, persze anélkül, hogy felfogta volna: Nem azzal van baj, ha valaki panaszkodik. Azzal van baj, ha valaki életformaszerűen panaszkodásra használja a fórumot, nélkülözve minden, szardobálástól különböző megnyilvánulást, amelyeknek ráadásul jó része tök megalapozatlan (Gyuszo lenti eszmefuttatásától a direkt szívató WG-ről például még mindig fogom a fejem). Örülök, hogy nem csak én gondolom így.