banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Na látod pontosan itt kezdődik a gondolkodás. Az esztelen menekülése helyett át kell gondolni az alternatívákat. A másik oldalunk jól állt, szerettem volna nekik időt adni és nem hagyni, hogy a medek rájuk zúduljanak hátulról. Emellett meg bíztam az artyban meg a bázis kemperekben, mondjuk ez a része nem jött be, mert pár bátortalan lövést leadtak, mint segítség talán még azt sem.

A lehetséges győzelem felé ez volt a megoldás és be is jött volna, ha a full hp-s t57 kicsit jobban odarakja magát, mert ahogy számítottam, nem rohantak le minket a medek, hanem megálltak, mert féltek az obj268-tól, artytól, tőlem, mittudomén mitől. Az egyetlen zavaró tényező mellettem a t49 volt, még arra is figyeljek, hogy nehogy őt tarkón lőjem, meg ha nincs ott, akkor jobban el tudtam volna rejteni a tankot, de hát evvan, abból kell főzni, ami van.

Nyilván ha arra gondolsz, ez nem wn8 és kredit barát megoldás, de xwm-t már nagyon régóta nem használok, a kreditet meg bevállaltam most, bízva a győzelemben.

A t57 nagyon sok baromságot csinált, ha nem látod meg ezeket, akkor az téged is minősít. Gyakorlatilag úgy kell ezt nézni, hogy tehetett volna 5-6 féle dolgot és minden esetben nyerünk, neki sikerült kiválasztani a valamennyire értelmes (most olyan lehetőséggel ne számoljunk, hogy arra vár, hogy leugrat a szikláról az amx, bár előfordulhat) lehetőségek közül az egyetlent, amivel döntetetlenre hozta ki.

Én biztosra veszem, hogy vett acount. Egy 19k csatás játékos lehet hülye természetesen, de még közöttük is ritka az ennyire fogalmatlan.

viper07: ebben egyetértek, a gépi autó célzás nem használható hatékonyan, mert lepattanóra viszi a lövést, az egyetlen előnye, ha sikerül rátenni az ellenre, akkor a ki-be helyzetben hamarabb le lehet adni a lövést és ha rád mered 5-6 ágyúcső, akkor minden tizedmásodperc számít. Pl. ha az a cél, hogy visszatartsd őket, amilyen sokáig csak lehet.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.08. 12:57:16