A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
viper07 #368206 Látom erőteljesen használod az Auto Aim modot. Én leszoktam róla, szar, sokkal több vele a nyűg, mint amit használ szvsz. A tank közepét fogja be, szikla mögött is, néha nem is azt a a tankot amit én akarok, ha leseik a spot, elmegy a csába a célkereszt. A csata meg jó nagy szar volt ... . Tegnap nálam az E50 az Amx 13-90-ről 2x pattant, ami viszont engem beforgatott állapotomban is stabilan átlőtt AP-vel. Az is jó nagy szar volt, meg a többi 20 meccs is. Amióta nem használok XVM-t , elmarad a csata előtti véleményezés, 15-20 ms -el jobb a pingem, kb 10 fps+, illetve nincsenek microlaggok, és nem várok senkitől semmit. Zoom mod, max 12-es zoommal, stat mod, damage panel, locastan minimap, ezeket használom, jobb lett a játék.
Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.02.08. 12:24:46