banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Tegnap volt "szerencsém" egy kellemes 15 perces csatához a koreai pályán. E50-el voltam. Azzal kezdtünk, hogy a csapatunkat lemészárolták a hegyen a térkép bal oldalán, mert ugye nyilván nem lehetett arra számítani, hogy arra jön az ellen top orosz med hordája, 5 tank. Beszorultam középen a hegyhez, de nagyon sokáig tartottam magam, mert nem mertek lerohanni (5 med + 1 t34 is odaérkezett), végül egy t62a megkerülte a hegyet és akkor már nem volt menekülés. Mindez 3-4 percig is tartott, a bázisunkon ott kempelt egy t57h és egy cseh tier10 és végignézte a műsort, de segíteni nem segítettek, csak az arty néha odapörkölt nekik.

Mindegy is, nem álltunk rosszul, mert ugyan sok volt az agyhalott, de 4 táras tankot kaptunk szemben a med hordával (3 t57 + a cseh). Megtettem, amit tudtam, lelassítottam az ellen med hordáját szerintem elég sokáig, egy núbber ott döglött volna meg 20-30 másodperc alatt, mert nem használta volna a fedezéket.

Ezután némi csetepaté, az említett bázis kempelős t57 elindult végül nagy nehezen full hp-n volt, még hagyta, hogy az ellenség megölje a csapattársát és így a következő felállás maradt: ellen amx1390, nekünk a full hp t57 és egy arty.

Elkezdtem olvasgatni a neten, mert még akartam menni az E50-el, hagytam hadd menjen a játék a háttérben, már elkönyveltem a győzelmet, de azért a biztonság kedvéért még odapittyegtettem a térképen az ellen bázisához vagy 20x (nincs chat, kikapcsolva) és felgyúlt a lámpa a núbber agyában és odament foglalni, na ekkor kezdetem olvasgatni, csataidő 7,5 perc.

Eltelt sok perc, visszalépek, nézem, a f.szom ez a csata még tart, a t57 már nem foglal, hanem az amx-et hajkurássza, de full hp-n van, tehát nem sebezte, maximum egyet resetelt az amx. Az amx közben elment a bázisunkhoz, megölte az arty, ez meg teljesen máshol kereste, ha akkor elkezd foglalni az amx, akkor megnyerik, de nem tudta hol van a t57, ezért menekült és a t57 kergette. Megint pittyegtem neki, hogy foglaljon, még éppen elég idő volt arra, hogy visszaérjen. Megint felgyúlt a fény az agyában, elkezdett foglalni, de kiállt a barom a nyílt terepre és chat nélkül nem tudtam elmagyarázni neki, hogy húzzon már fedezékbe. Az amx resetelt, de fel is villant, erre a t57 nem lerohanja, hanem megfontoltan előre gurul, áll, előre gurul áll (talán bino-ja volt) és letelt az idő.

Ez egy 19e csatás vadbarom volt, tier10-ben, az egyetlen dolga az volt, hogy elveszítse a biztos győzelmet a csapatnak, 600 sebzéssel zárt és egy döntetlent "csikart" ki az amx-el szemben. Szerintem megvásárolt acc, szóval innentől kezdem utálni azokat is, akik ilyen barmoknak eladják, hogy aztán tier10-ben tudjon játszani a retardált.

Ez volt az egyetlen hosszú csatám a hétvégén, minden más csata 4-5 perc, az ennél hosszabb csatákban már valami rendkívüli dolog történt, de nem sok ilyen volt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.08. 10:35:24