A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368192 A szakaszok már direkt vadásznak a magányos játékosokra. Csak kipróbáltam újra, hogy ugyanannyira sz.r-e a steel hunt mód és jelzem csak délután játszható, de ott is korlátozásokkal csak és azonnal abba kell hagyni, ha egyszer is egyedül berak. A másik dolog, hogy az ilyen adhoc szakasztársakra egyébként nem nagyon lehet számítani és ráadásul még délután is egyedül rakott be többször is. Egyedül meg ez ugyanúgy halálos mód egy borzalom. Rendben, hogy a WG figyelmeztet előre a leírásban (de az mm nem szól, hogy egyedül leszek, csak amikor már berakott!), szóval végül is ennyi a történet, de csináltak egy játék módot és k.baszottul nem játszik vele senki, mert egyébként még az elején, amikor bejöttek ezek a módok, akkor mindig be tudott rakni szakaszba, most meg már délután sem mindig, este meg gondolom nagyon ritkán csak, azt már ki sem próbálom soha többet, de a délutáni játékot sem.
A szakasz szépen körbe állja az egyedül levő játékos "summon" / megjelenési helyét és abban a pillanatban, ahogy megjelenik, kapja az össztüzet újra és újra és újra és ezzel telik el az idő. Abszolút frusztráló sz.r játék, tényleg ne is próbálja ki egyedül senki a steel hunt-ot és az a baj, hogy nem is figyelmeztet az mm, hogy nem talált társakat, hanem bedob a csatába. A szakaszok nem is foglalkoznak mással, mint az egyedül levő játékosok megjelenési helyét körbe állják és folyamatosan kilövik. Hát, b.ssza meg a WG ezt a módot, nem fog hiányozni nekem és nincs ugyan problémám az ilyen adhoc szakaszokkal, de ott is simán előfordult, hogy nem jöttek vissza segíteni és ugyanúgy körbeállt engem egy szakasz. A dezertálás sem segít igazán, mert mindhárom tankra full javítást kell mindenhogyan fizetni.
F.s trágya játékmód, a szakaszok sem hiszem, hogy "élvezik" ezt, bár lehetnek beteg perverz emberek. Egyik szakasznak üzentem, hogy bek.phatják és írja, hogy sírjak csak, nekik ez qrva jó kredit ad, mert mindegyik ilyen 8-10k sebzéssel zárt, nagy részét rólam szedték össze.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.07. 23:29:34