A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Holmatro #368121 Hagyjuk, túl van tárgyalva. Egy "zöld" játékos reroll-al simán fel tud építeni egy "lilla" accot, ha betartja a win8 építgetős szabályokat. Van aki tud focizni, van aki nem. Van akinek van érzéke valamihez, van akinek meg más dolgokhoz van. Itt is ez van. Az rng meg nem 20-25% mert ehhez hozzá lehet adni hogy milyen csapatba, milyen tier-be dobott a gép, mekkora a ping-ed stb.,ami így már nem 25%.
...de mondom hagyjuk, nem érdekes. Nem áll szándékomban senkit se támadni, elfogadom a normális emberi hangban történő beszélgetéseket. Valaki már írta előttem, hogy a sok kudarc miatt fakadt ki...innentől meg csak egyszerű pszichológia, nem b*szogatni kell az illetőt.
Yossarian-nak: Én már sokszor(sőt majd nem mindig) írtam a chat-be hogy "sorry, just RNG", amikor egy mákos lövés betalált(visszafelé még hasonló gesztussal nem találkoztam). Mivel én vagyok a USER, azaz én csak használom a programot, tisztában vagyok vele hogy egy utolsó nulla vagyok a WG szempontjából. Ezen nem is tudok/akarok változtatni. PONT.
Szerintem hagyjuk már a többieket is kibontakozni a játékkal kapcsolatban. :)