A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368115 Az a 3k jó lesz, ha 1,5-1,8k inkább, de ezen nem fogunk összeveszni, ha te 3k-t tolsz ki ebből a TD-ből, ráadásul alapból, tehát az átlagod még fölötte is lehet, jól van, legyen így.
A mostani szétb.szott cső pályákon egy TD jó ha egy lövést le tud adni az ellenfélre és nagyon ritka, hogy többször tud lőni ugyanarra a célpontra egymás után. Az igaz, ha pontatlan és mellé megy, akkor b.szhatom a nagyobb pen-t és alfát, de a kérdés, hogy meg lehet-e szokni a nagyobb ágyút a viszonylag gyengébb célzási paramétereivel. Nekem nőtt az átlagom vele a nagyobb alfa miatt, de tény, hogy vannak helyzetek, amikor jobban jönne a másik ágyú pontossága és tűzgyorsasága. Nekem most már fent marad a nagyobb ágyú, megszoktam.
yossarianHUN: Az a baj a WoT-al, hogy ez nem RNG, a szó szoros értelmében. RNG az, ha dobsz egy kockával és bármi jön ki, az az eredmény. Itt van egy véletlen generátor program, ami ad egy véletlen számot és utána kezdődik a WG féle algoritmusok végtelen sora, ami ez a véletlen számot osztja, szorozza, kivon meg hozzáad, a jóég se tudja, mit csinál. Még pontosabban ugye két megközelítés van, az első azt mondja, hogy például 50-100 között dob egy véletlen számot és azt faragják tovább, a másik megközelítés meg az RNG számolás előtt az 50-100 tartományt bővíti vagy csökkent (pl a 25% WG féle eltérítés lehet ilyen) és mondjuk 25-125 között dob egy számot. Nem sok különbség van egyébként a két megközelítés között, de a másodikat jobbnak tartják, mert "inkább" véletlen, mint az első, de végül is minimális a különbség. Nem tom a WG melyiket használja, a fő különbség, hogy az első módszer esetében lényegesen könnyebb csalni és manipulálni izé finomhangolni az eredményt.
Néha van olyan érzésem, hogy a WG sem tudja, hogyan működnek a saját algoritmusai (nem annyira hihetetlen ez, biztos, hogy iszonyat bonyolult a sok RNG módosító, számoló, értékelő algoritmusa) ezért is vannak olyan anomáliák, hogy beragad egy pálya, ami vicc, hiszen ki látott már olyant, hogy a kockadobás "beragad", ja és mit gondolna akkor az ember, ha azt javasolnák neki, hogy akkor menjen át egy másik asztalhoz dobálni egy másik kockával, ha ilyen problémája van??? Mert a WG ezt javasolta, a Storm név szerint, bár szerintem utána már letagadta, hogy ilyent mondott...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.07. 14:48:06