banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    " Az ember nem attól ember, hogy magas lóról kioktassa a másikat, hanem attól hogy ahol tudja segítse..." - Most nem értem miért vagy megbántva, beböfögted a saját RNG misztifikáló teóriáidat, és mikor azok megcáfolásra kerültek, megsértődtél, hogy téged itt magas lóról kioktatnak (segítségkérésről meg egy szó sem esett, úgyhogy az a rész se tiszta). Nem értem, miért gondolják az emberek, hogy anélkül prezentálhatnak elméleteket (ráadásul összeesküvés-elméleteket), hogy azokat tényekkel, de legalább érvekkel támasszák alá. Az "azért, mert én így tapasztaltam" nem számít érvnek. Vagy persze prezentálhatják, elvégre szabad országban élünk, csak akkor meg azt nem értem, hogy miért kapnak a szívükhöz, ha nem veszik őket komolyan.