banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egy su101 ász kör. Igazából nehéz eldönteni, hogy jobb-e az új nagyágyú rajta, egy ideje ezzel tolom, de olyan nagyon nem vagyok elájulva tőle, mert pontatlanabb jóval, célzás idő stb. Képes egész közelről is mellé lőni és bizonyos helyzetekben jobb lenne 2 gyors lövés kisebb alfával. Minden estre ha ki lehet játszani a nagyobb alfát, akkor erősen tud pusztítani.

A csatáról csak annyit, hogy direkt elmentem a med helyre, hogy tűzerőt biztosítsak a mi kis medjeinknek, aztán persze viszonylag hamar beledöglött a rush-ba az összes és utána kellett egy kicsit ügyeskedni a győzelemhez.

Nem tudom, hogy ezen a pályán a fennsíkon lehet-e értelmesen td-vel bármit is játszani. Felmenni a dombra életveszély, bármit csinálok felspotolnak ott és vagy arty vagy az ellen keményfejűi kiszednek. Ez is egy pálya a hosszú sorban, ami jó TD hely volt és teljesen szétb.szták a fennsíkot, pedig nem volt rossz előtte, de tele kellett szórni dombocskákkal.

Nem tudom, még emlékeztek-e az assault módra, ami elég trollos csata volt, de szerintem tök izgalmas volt mindkét oldalról. A qrva ballansz miatt kiszedték, mert a védőknek tényleg volt egy erős előnye, pedig tényleg bárkivel beszéltem, tetszett neki a játék menet érdekes módon mindkét oldalról. Esetleg ha pár házat még beleraktak volna akkoriban a kör közelében, akkor egy jobban kiegyensúlyozott és tök jó és érdekes csatamenetet biztosító pálya lehetett volna, de persze a WG-nek semmi nem jó, ami picit is érdekes és nem illeszkedik az egyen pálya elképzeléseikbe...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.05. 23:53:32