A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
sempike #368012 Egyszerűen nem értem miért játszom még mindig ezzel a valamivel. Ahogy a mostani RNG kinéz akár lottózhatnék is.
Nagyjából annyi esélyem van megmondani hogy eltalálok, neadjisten sebzek valakit mint a előre megmondani a lottó nyerőszámait.
Persing - full gold mert az ideg megöl vele - 109 lövés, 39 átütés.
2 lövésemet nyelte be zsinórban egy IS oldala miután sikerült egy 0 crit-el trackelnem. Tényleg nem értem miért jó ez a wg-nek. Ez 12 csata 1 win.
Noobok? Nem érdekel, több HP marad nekem
Leming train? Nem érdekel, a kövi kör jobb lesz. Kis szerencsével még jó kis farmolás lehet belőle.
Folyamatas +2 szint? Leszarom, több kreditet kapok
RNG? - megb*szthatja a WG ott ahol van. Előbb utóbb mindig ettől sokallok be és hagyom abba a játékot egy-két hónapra. Aztán én hülye mindig azt hiszem hogy jobb lett közbe. Persze nem.. Szerintem ez a játék legnagyobb hibája de pont ezt szarja le mindenki. Képzeljetek már egy COD-ot vagy CS:GO-t 25% RNG-vel??? Nem is értem hogy viszik ezt ESL-re. Semmi értelme az egésznek