World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

T49-el sem vicces egyszerre 5 ellenséggel harcolni,de Tigrisel még szarabb.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Voivod látsz kézfogós jelet a barátlistán lévő főaccnál?
De azért még eléggé vérnarancs vagyok!
Stat
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.06.20. 20:08:56
akkor mar csak 12k xp kell bele 😄D
Jaja! Az a tervem, hogy amíg a fő ág tankja "füstöl" addig T6-okkal farmolok. Egyelőre a Chi-To felé megyek meddel,az az én kis kedvencem. Mindjárt tier-4-nél járok vele. Ami pedig az M3Lee-t illeti!:
amikor az esetek 60%ban t5-6ban brekelsz a sor alajan, nem tul felemelo.
ha meg t4 csata, akkor meg olyan orbitalisan fogalmatlanok a csapattarsak, mintha 29 ellen jatszanal.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
mert kurvajo, h a kv1 radiost huzza ezerrel...
Én várok. Még mindig.
"Az UBR-412PB lövedék átütése, a 100 mm U-8TS löveg esetén 264 mm-ről 232 mm-re változik."
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
1. Wot.eu oldalon a toborzásos rendszerben belépsz.->invite friends->invite new players ( itt egy wot acc. mentes emailt meghívsz )
2. wot acc. mentes emailel regisztrálsz egy wot acc.-ot. ( ajánlom, hogy keress előtte egy 1000 goldos invite kódot ,
3. A csinált "kis" wot acc-odon ( a barátlistán a fő acc-od neve mellett kézfogás jel lesz) egy tetszőleges ágon kihúzol egy tier 10-es harcjárművet és megveszed.
4. a fő acc.odon megfog jelenni a tank legénység nélkül.
Fő accodon: a nevednél: ahol a klán, személyes új dolgok vannak, ott a legalján lesz egy toborzottak/toborzás rész, ahol a toborzotakat követheted.
Tetszőleges ágnak sokan javasolják a IS-4, WT E-100 ágát ( én ezen indultam el), a fejlesztések során ami fölöslegesnek tekinthető dolgok, azokat nem kell kifejleszteni. top rádió, ágyúk ilyenek.
Példának a WT auf Pz 4-nél a lánctalpat nem fejlesztettem ki, hanem vettem rá ilyen rugózásos felszerelést. Így 22 ezer xp-vel előbbre vagyok.
RhM után +1 fő tag kell. Ilyenkor jönnek jól a női legénységi tagok, hiszen a Stug IV-es személyes küldetéseket is megcsinálod közben.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.20. 13:32:20
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ISU-122-őt vette meg valaki? Milyen?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Íme néhány videó a harckocsiról.
Amúgy ahol vagy tényleg jól belőhető, mert a csapattársad belelapult a sziklába és ezért te kicsit kijjebb vagy és már nincs takarásod. Az égi patkányok meg gyakran rászűkülnek arra a helyre és remegő ujjakkal várják, hogy valaki eltávolodjon a sziklától.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.20. 11:58:27