banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Sajnos a spotolás, mint olyan kiszorulóban van. A pályákat teljesen szétb.szták spot szempontból, redshire, sandriver assault nagyon jó spotos pályák voltak, de mondhatnám siegfried line-t is encounter módban, most már csak középen maradt 2 nyamvadt bokor, ahonnan esetleg, nagyon speciális körülmények között lehet spotolni.

Malinovkát meg prokhorovkát nagyon ritkán adja, van hogy napokig nem látom ezeket a pályákat könnyű tankkal. Maus-al persze hogy beadja, 3 dög arty társaságában.

Ami két napja volt, hogy beadta malinovkát, minden jól is nézett ki, amíg a top med, a leopard1 be nem ült a spot bokorba, mert ő akart spotolni, szerintem elnézte a tankot, azt hitte a tier5 könnyű tankkal van, hasonló név miatt.

Mondjuk a 4-5k még meg lehet úgy, hogy lesebzed a nagy részét. Bulldoggal már jártam 4k felett, amx-el is, a többivel meg 3-4k között, ahhoz már nem kell sokat spotolni vagy láncot leszedni.

A másod accomon most csak spic van, ezzel is csináltam már 3,6k sebzést, csak akkor nulla spot volt mellette.

Az biztos, hogy nagyon nehezek az lt-15 küldetések, mert teljesen ki vagy szolgáltatva a pályának, a csapatnak.

A kv220-ért volt egy nagyon kemény küldetéssor, nem is sokan csinálták meg. Naponta kellett 10 vagy 15k-t spotolni, de akkoriban egy malinovka és prokhorovka 6-7k-t jelentett simán, a csúcsom pont 10k feletti spot volt egyszer, pedig akkor is volt 2-3 könnyű tank a csapatban, de akkoriban még jobban helyezkedtek a játékosok és meg tudták lőni a mozgó ellenfelet aimbot nélkül is.

Ja és az vajon miért van, hogy akkoriban minden nap többször is megkaptam malinovkát meg prokhorovkát, most meg napokig nem, ha light tankkal megye? Ez azért nagyon érdekes.
    Amikor összeállították a küldetéseket, akkor megnézték a régi adatokat és látták, hogy milyen szép nagyokat lehet spotolni. Az, hogy közben szétb.szták a legtöbb spotos pályát, nem számít és nem gondolják újra a küldetést emiatt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 12:15:59