banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nem saját, nem éltem ott, de több ismerősöm igen, ők mondták. Volt akit azért felnyomtak mert magyar rendszámú autóval mászkált, de az eljárás teljesen rutin, gyors és profi volt, pár kérdés, űrlap aztán csókolom, viszlát.

Nekem olyan találkozásaim voltak a némettel, hogy kiba nehéz volt parkolni, ezért ahogy pesten szoktam a forgalommal szemben bevágtam (már jött a megüresedett helyre a kocsi, nem lett volna idő forgolódni) és úgy parkoltam. Maga a parkolás szabályos volt, tehát nem lógott ki, de a sávval szemben parkoltam és megbaxtak. Befizettem a postán a 15 EUR-t és csókolom. Sőt, sőt, a parkoló őr ott volt nem messze és valamit szólt is németül, gondolom figyelmeztetett, de nem nagyon bírom a németet, angollal jobban elvagyok. Siettem és ezért bevállaltam a dolgot.

Nálunk meg ugye "elfelejtette" régebben kirakni az ellenőr a csomagot, pontosabban nem elfelejtette, hanem a szél lefújta és ezért nem is tudtam, hogy megbaxtak és ugye a türelmi idő után kamat, meg az ügyvédnek is járt a sarc, aki a fenyegető -sablon- levelet megfogalmazta stb.

Olyan meg mikor fordul itt elő, hogy a parkoló őr szól valamiért, hogy az nem szabályos? Haha, megvárja, hogy elmenjél, aztán megbax. Jó esetben a szél nem fújja le a csomagocskát a kocsidról és tudsz róla, rosszabb esetben így jártál...

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 10:46:57