A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #367918 Az más, mert ott a WG megsértődött, hiszen milyen okosan kitalálták, hogy csak nehezen lehessen hozzájutni a t22-höz és majd milyen jó lesz, sokat fognak vele a júzerek jáccani. Aztán a mocskos riggerek kigrindelték maguknak pikk pakk, a játékosok meg baxtak játszani az új módban.
Nem kevés erőforrás volt kifejleszteni és én például már 1 hónapja be sem léptem a domination-be.
A steel hunt-al meg akkor megyek újra ha valahol olvasok róla többet, mert egyszer berakott egyedül és a két rigger g.ci szakasz ugyanabból a klánból körbevett, nem is foglalkoztak mással, csak velem, amint megjelentem 10-20 másodpercen belül szétlőttek. Gondolkodtam a dezertáláson, de kredit szempontból már inkább végig vittem, úgyis kilőtték már egyszer mindegyik tankomat.