banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A storm egyszer néven is nevezte azt a f.szt, aki előállt a gold ammo kreditért ötlettel. Az a faszi szerintem már vezető beosztású, hiszen az ötletével hatalmasat kaszál a WG. A csaták kredit igénye jelentősen megnőtt és nem csak a gold ammora kell gondolni, de a szenvedő fél is több javítási költséget fog fizetni garantáltan és lehet már járulékos hatása is, pl ez a nagyüzemi rush is szerintem összefügg valamennyire vele, legalábbis nem lenne akkora arca a rusholó mednek néha, ha nem aranyat köpne és nem tudna haladni, de őt meg szétszednék. Egy maus-t, e3-t nem lehetne ilyen hamar szétkapni, tehát a csaták tovább tartanának, mert taktikázni, gondolkodni kéne (micsoda probléma ugye).

Ez mekkora duma már: "Gold ammo for silver is important part of game economy." Ugye itt mindenki nagy naívan arra gondol, hogy a játék gazdasága, tehát a csaták utáni kredithozam és a szükséges kredit mennyiség az, amire gondol. Ez részben igaz, de leginkább arra gondol, hogy WoT a WG játékja és WG-nek fűződik erős gazdasági érdeke ahhoz, hogy a jelenlegi helyzetet konzerválja.

Pedig hogy pofáztak, hogy ez nem P2W játék, nem 100%-ban persze, de az arany lőszer már egy erőteljes lépés ebbe az irányba, hiszen ha megveszed például a Boss csomagot ákciósan, akkor ott már burkoltan úgy is hirdetik, hogy okádhatod az arany lőszert, mert kapsz a csomagban 4,5 milla kreditet, nem kell a farmolással p.csölni.

Meg ez a duma is, hogy van olyan arany lőszer, ami nagyobbat sebez, ja van, talán 3 tankon a játékban (su, meg a két halálcsillag, nekem más most nem ugrik be). Talán artykon is van, de azokat annyira nem ismerem, mindenesetre kb a tankok 2-3%-nál van így, de persze ez a hülye úgy hivatkozik rá, mintha gyakori dolog lenne. Egyébként sem értem, hogy ezek miért jó magyarázatok arra, hogy miért nem lehet csökkenteni az arany lőszer alfáját?

A WG konzerválni akarja a jelenlegi helyzetet, mert nekik nagyon jó az, hogy a sok retard okádja az aranyat és nem győzik a kreditet termelni hozzá prém előfizetéssel meg prém tankokkal.

Most már egyre gyakoribbak az olyan csatáim, amikor gyakorlatilag full aranyat vagy esetleg he-t lőnek rám. Ezalatt az értem, hogy 75%-nál több és nem csak a maus-ra jelzem, márt tier5-ben is egyre gyakoribb.

Láttam olyan csávót, hogy alig volt meg neki az 1e csatája, de full aranyat tolt az ARL-ből (ami mellesleg az egyik legjobb átütésű 6-os tank, de neki az sem elég). Prém tankja volt ugyan természetesen, de keveset ment vele úgyhogy nem onnan jött a kredit neki. Mást nem tudok elképzelni, mint prém fiók + valamilyen főnöki csomagban vett pár milla kreditet indulásnak vagy valamilyen trükkös módon resetelt acc (vett egy csomó fogyócuccot és eladta reset után, bukta a fele kreditet, de még így is szép mennyiséggel indulhat újra, de akkor is egy barom, aki reseteltet szerintem).