A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #367879 Amit mondtam, megmondtam.
"Még annyit, hogy mostanában egyre többet panaszkodsz Te is a játékosállomány, a misztikus rng és egyebek kapcsán." - Ezt meg nem tudom mire vélni, szerintem keversz valakivel. Mutass már tőlem ilyen hozzászólásokat. Általában pont én szoktam az lenni, aki leoltja az RNG-t misztifikálókat, így ha ez valamiféle visszavágási kísérlet, akkor elég gyenge lábakon áll. Egyébként meg látom nem érted, hogy ha még ha így is lenne, akkor se lenne jelentősége. Nem azzal van a baj, ha valaki panaszkodik. Elég sokan panaszkodnak itt nap mint nap, mégse macerálom őket. Azzal van a baj, mikor valaki folyamatosan, naponta többször panaszkodik, ÉS mást nem csinál. Ergo csak teleszemeteli a nyomorával a fórumot, a legminimálisabb konstruktivitást is nélkülözve. Mint te.