A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kubukli #367876 Mesterien csúsztatsz és terelsz már megint! Te nem valahol az állami médiában dolgozol?
"fórumozók"...
Egy vagy két egyébként általam sokkal jobb játékosnak elismert fórum tag (egyik asszem' Lammaer volt) azt mondta, hogy ne panaszkodjak a szerintem jelentősen szar lengyel játékosokra KV és KV-S tankokkal. Akkor kértem, hogy valaki rakjon már be olyan replay linket, ahol őt konkrétan kisegítette egy átlagos vagy jobb lengyel vagy lengyel platoon. (Számold, már 3x írtam le hogy lengyel!)
Valóban volt egy-két kép, valószínűleg replay is... mások játéka kapcsán.
Ez valamikor 2014 karácsonya körül volt, csak hogy segítsek az önkéntes rendőri hajlamaidat kiélni.
Még annyit, hogy mostanában egyre többet panaszkodsz Te is a játékosállomány, a misztikus rng és egyebek kapcsán.