banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A másod accomon is mondom megcsinálom most már végre az lt-15-t, 4k összesített kell, de csak egy nyomorult spic van a célra. Megkaptam prokhorovkát, de encounter módban, 3e-ig jutottam. Nem sokkal utána malinovkát, na ez már jónak ígérkezett, de megyek a bal oldali spot bokorba és egy tier10 leopard1 már befészkelte oda magát. Mondom neki, miért? Onnan nem tud lőni, mert azonnal meglátják, akkor meg mi a f.sznak spotol, amikor van 3 könnyű tank és neki egy kiváló ágyúja van?

A válasz: because I can. Agyaúristen, ekkora balf.szt. Spotolt 5e-t, amit én is tudtam volna. A másik gond, hogy ha valami fürgébb tankkal vagyok és van hatodik érzékem, akkor megkockáztattam volna a közelebbi bokrot, de jöttek az ellen könnyű tankjai oldalt, nem mertem előbbre menni, így is 2e spotig jutottam, de most megint az lesz, hogy napokig nem látom se malinovkát se prokhorovkát újra.

Ja a leopard az egész csatában lőtt 700-t és mikor megunta a spotolást és visszafele ment, akkor kapott egy szép maflást az ellen t49-től, biztos megérte neki... Persze azért is én voltam a hibás, mert nem spotoltam fel a t49-t csak amikor lőtt, ja.