banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Simán meg lehet csinálni Masuval. Tegnap kétszer is megcsináltam, saját balfaszság miatt.

Le kellett javítani, hogy meglegyen a t55a. Kb. harmadik meccsre pattintottam 14k-t meg lőttem is vagy négyet, plusz a saját hp-m. Sajnos elfelejtettem, hogy előző nap másik küldire tekertem. :-) Rögtön utána csatán meg 12k pattintás, meg egy kis maradék. Sima ügy. T55A a garázsban.

Simán lehet sokat pattintani, ha nem közelharcolni akarsz. Ha nincs túl sok arty, akkor jó messzire ki kell állni, bedönteni a masut és várni szépen türelmesen. Néha visszalőni, ha fogytán a lelkesedés. Közelről bevernek hamar arannyal, úgy nem tudtam néhány ezernél többet pattintani, akárhogy ügyeskedtem. De a távolság csodákra képes. VK45, KV4, OI is tudja ezeket. A háromszorsan pl. KV4-el abszolváltam Malinovkán saját tierjében.